Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siema
gram w pokera z 2 lata z czego z pół roku total 4fun, jako turysta i dawca BInów głownie na FTP
wystawiam oferte na 2 sesje na P* na dni 21 i 23.09 tj piątek i niedziela
tutaj wyniki z 3ch softów na których mam jakąś próbkę, cały wykres od kwietnia 2011r
P* ~700 turków to sng z czego z 80% to non turbo 180tki 4.5$
grałem coś jeszcze na FTP na samym początku, ongame i teraz WH wszędzie próbki mniejsze niż 200 turniejów z tych 3 roomów łącznie będę w okolicach BE, atm WH to jedyny room w sieci na minus
sharkscope nie skonwertował mi kilku wyników na pszemku i tam będzie jakieś +4k do profitu czego nie ma na wykresie
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
turnieje które gram, piątek + niedziela, wiadomo w niedziele większe pule gtd, hot to hottery, bigi - biggery no to shipy niech będą shipery
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Zasady stackingu:
1. sprzedaję 75% udziałów
2. kasa najlepiej od razu po wykupieniu udziałów, najpoźniej zaraz po tym jak sprzeda się wszystko
3. kasa na P* na nick Dejmen/FCB
4. decyduje kolejność zgłoszeń
5. kasa z powrotem do wtorku 25.09 br do godziny 22:00
6. pobieram 20% od profitu, w razie profitu 5k$ + pobieram 25%
7. oczywiście wszystkie KO, niewykorzystane rebaye idą do profitu
8. minimalna cegła 2%
ZAPRASZAM
2% 30$
3% 45$
5% 75$
10% 150$
20% 300$