Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wyniki:
Spoiler

Wystawiam drugą już ofertę na 1k MTT, pierwszy staking, który skończę w przeciągu 3 dni zakończy się profitem minimalnym 4k$ (sam profit to niemalże potrojony początkowy roll).
Zasady:
1. 1k MTT
2. Bankroll 3000$
3. Sprzedaję 55% udziałów.
4. Czas trwania - maksymalnie do 15 listopada; jest to dość długo, gdyż tygodniowo będę grał 2-3 sesje (głównie weekendowe), za to będą one długie i solidne.
5. W razie braku profitu po 1k MTT, mogę rozegrać kolejne 500 MTT, jeśli taka będzie chęć inwestorów.
6. Zastrzegam sobie prawo do grania gier cashowych w czasie trwania stakingu, krótkie sesje w tygodniu, gdy nie będę miał czasu na MTT.
7. Gram tylko na PokerStars.
8. Regularny railing.
9. Co gram:
Przy początkowym rollu turnieje do 22$ w schedule nizej jest dokladniej
Przy spadku rolla do 1.5k$, gram turnieje do 11$, rebuye do 3$.
W razie sporego wzrostu rolla będę pytał inwestorów o zgodę na trochę droższe turnieje, głównie na niedzielę.
10. Cuty od profitu:
0-3k$ pobieram 30%
3k$-6k$ pobieram 35%
6k$ + pobieram 40%.
11. Rakeback dla mnie (nie ma tego wiele)
12. Wpłaty na Kubgab p*; dopiero przyjmuje je po rozliczeniu 1wszego stackingu, poinformuję o tym tutaj.
13. W razie szybkiego podwojenia rolla mogę odesłać wkłady początkowe, żeby nie mrozić środków przez długi czas.
Cegły:
1% -30$
2.5% - 75$
5% - 150$
10% 300 $
itd.
Inwestorzy:
ja - 22,5%
spoza forum - 15%
MarseliusMS - 37.5%
AABurzaAA - 10%
LarryWroclaw - 10%