Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

daily środa

44 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,403 Wyświetlenia
pejas
Poker Player

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

rowniez

Odpowiedz
Cytat
Alomox
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
kiedy rozliczenie ?

Odpowiedz
Cytat
Ringo7030 Autor wątku
Ringo7030
BlackMember

wszystko poszło za środę i czwartek imo wszystko się zgadza i każdy dostał siano thx ;)

Odpowiedz
Cytat
hempin
PokerStrategist

U mnie pusto, zniknalem też z listy rezerwacji na dziś (martwie się o siebie :)

Odpowiedz
Cytat