Przejdź do forum
daily omaha 55% lef...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

daily omaha 55% left

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
399 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback

zapraszam na sesje którą rozegram jak się sprzeda :)

moje wyniki z turków omahy prezentują się następująco

PS

Spoiler

inne room

Spoiler

Sprzedaje 60% udziałów gram jak sprzeda się all
pobieram od profitu
do 1K$ 12%
powyżej 1K$ 15%
wpłaty proszę na nick PS 04012008
zapraszam do kupowania, wszelkie sugestie mile widziane :)

koszt paczki 512,4 ~500 12,40 odejmuje od profitu

5% 25$
10% 50$
itd

Ja 40%

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Wombat
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

pokrywaja Ci sie turki z nocna paka

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nocną Pake gram dziś a tą dopiero jak się sprzeda więc wszystko jest w najlepszym porządku :)

Odpowiedz
Cytat
mouse91
Oldschool Grinder

5% msa991

Odpowiedz
Cytat