Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Spoiler
Link do 1. stakingu
Link do 2. stakingu
Link do 3. stakingu
Link do 4. stakingu
Link do 5. stakingu
Link do 6. stakingu
Link do 7. stakingu
Link do 8. stakingu
Oferta obejmuje 28 turniejów ze średnim wpisowym 9,26$. Zawiera turki z dużym value. Porządny deep, w którymkolwiek turnieju daje co najmniej zwrot inwestycji. Do oferty powróciły( po analizie rozegranych) turnieje z rebuyami non turbo i 1,1 r 3xT. W paczce znajdują się również turnieje, które deepuje bardzo regularnie i niewiele brakuje do shipnięcia ich.
Spoiler

Spoiler

2,5%- 6,50$
5%- 13$
10%- 26$
20%- 52$
1. Sprzedaję 90% udziałów.
2. Gram jeśli sprzedam wszytkie udziały.
3. Pobieram 10% od profitu.
+ 5% w przypadku profitu>=5k.
+ 10% w przypadku profitu>=10k.
+ 15% w przypadku profitu>=20k.
4. KO i niewykorzystane Rebuye wchodzą do profitu.
5. Pieniądze proszę przysyłać na nick BILIP_0112. Do godziny 14 we czwartek przed sesją.
6. W przypadku innego nicka niż na forum proszę o taką informację.
7. Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych pozycji z listy z powodów niezależnych ode mnie. Wówczas oczywiście BI wchodzi do profitu.
8. O rezerwacji decyduje kolejność zgłoszeń. Za wyjątkiem stałych rezerwacji, które mają pierwszeństwo.
9. Gram posiadając 2 niezależne źródła internetu.
10. Zobowiązuję się do szybkiego rozliczenia.
Wszelkie pytania na priv lub skype Bilip_0112 .
Inwestorzy :sdrink / Rezerwacje:
Ja- 12,5% :sdrink
Orzechinho - 20% :sdrink
Asiarat- 15% :sdrink
Tomasson- 10% :sdrink
qbaq- 10% :sdrink
Kanar007- 10% :sdrink
maak0- 10% :sdrink
tomasmt- 10% :sdrink
Kikaida- 2,5% :sdrink