zwroty w 24h
Dzięki i rezwrwuje 40 % w przyszłej ofercie jeśli warunki się nie zmienia poza jak napisałem sunday rebay. Proponuje cut 10% od profitu pow 10k w tym turasie pozdr
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nie wpadł żaden bilecik ani kasa?
309+11+10+131+223+536+1670= 2890
cut 490x19%- 90$
do rozliczenia- 2800$
2.5%- 70$
bileciku lub kasy nie zanotowalem
zwroty zrobione, dajcie znac gdyby ktos nie dostal, sup-sport- zamiast wplacic 840+ 60(37.5% total) wplaciles 850, dlatego odjalem niedoplate 50 z profitu- 40% zarezerwowane
Nie napisałeś co uważasz na temat moich uwag dotyczących przyszłego stacka tzn turnieju 109r
rozwazam jeszcze co zrobie z tym turkiem, byc moze zrobie dla niego osobne warunki, bede dawal znac, bo jednak jest w nim troche value w niedziele
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
jakby dało rade to poprosze 2,5 zarezerwować nex time
oka, zarezerwowane, malmopl- na te oferte juz troche za pozno, dzis/jutro pojawi sie oferta na najblizsza niedziele. zapraszam
Pytanie, Grekzorba gra pod tym samym nickiem ? bo cos go nei widze w turniejach ;/ ?
hej, to jest oferata na poprzedni tydzien, w tym tyg ruszamy od 19, jelsi chcesz masz w tym tyg odpowiednik 60$ wiec pewnie ponad 3%, zobacz w drugim watku, a jak nie chcesz to daj mi znac do 20 to odesle 60$ pozdrawiam