Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
w związku z tym , że zakupiłem mieszkanie i trochę się przeliczyłem z remontem (szczęśliwie już po
), chciałbym wystawić ofertę stakingową na 100k rozdań na nl100 z możliwością przedłużenia jeżeli wyniki by były niezadowalające, oczywiście za zgoda inwestorów.
Zajmie mi to około 3-4 tygodnie , start z 35bi . Profit i rakeback 60/40 dla mnie. W razie minusa 100% rakebacku na pokrycie strat.
Codzienny update.
Wyniki:
Ostatnio gram średnio 6 stołów zoom'a lub 2 zoomy i 4 ff , jednak na stejku będę grał cztery.

Zapraszam do rezerwacji. Zastrzegam sobie prawo do anulowania tej oferty (gdybym np. jutro wygrał w lotka
) .
Min cegła 2,5% 87,5$ - płatność pokerstars, na mój znak:f_thumbsup:
Rezerwacje:
20%/100% - Ja
feedback
Z fartem!