Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
witam,
chyba co najgorsze to juz za nami i teraz bedzie o niebo lepiej tak czuje ,ze sofcik juz nam odpuszcza i pozwoli cos ukuc:) forma jest a po ostatnich deepach i wygranym turku apetyt tylko wzrosl.i czuje ze cos grubego jest przed nami:)
wiec serdecznie zapraszam do cegielek jest tez kochane party wiec powinno byc dobrzE:)
oto oferta:

Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 23%!!! profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 23% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 90% udziałów do 12.2.2012 do godziny 14.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i Party Poker na nick matt86ck(wyjątki dla mb,ale mam w PLN )
-minimalna cegła to 2%
rezerwacje:[100/100]
remior-25%zap
slayer_pol-11%zap
czatolpl -5%zap
k0d3r -5%zap
AliAli -5%zap
plac00 -5%zap
unexploitable -5%zap
asiarat -4%zap
homeboy27 -3%zap
Thorek -3%(doslac 10,5)