Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich, postanowiłem po raz kolejny wystawić ofertę stakingową, tym razem w ofercie zamieściłem b. dużo turniejów, od razu mówię, że jak nie będę czuł komortu gry na tak dużej ilości stołów to po prostu z części się wyrejestruję a kolejne dni zmodyfikuję, wszystkie zmiany będę podawał w dziale railingu (oczywiście za zgodą inwestorów), a więc do rzeczy. Sprzedaje max 85% udziałów, sam biorę 15%.
- Gram jak sprzedam minimum 80%
- Od ewentualnego profitu pobieram 18% - przy proficie >12k$ pobieram 25%
- W turniejach rebuyowych liczę standardowo 5x BI + rake, dla 2x chance 2BI, niewykorzystane rebuye idą do profitu
Osoby które zarezerwowały sobie %% z sesji proszę o potwierdzenie/zaprzeczenie/zmodyfikowanie oferty kupna udziałów
tradycyjnie wykresik:

a oto turnieje daily jakie chciałbym zagrać:

do turniejów omaszki dorzucam trochę HT, może znów przyluckboxuje jak ostatnio

Te wszystkie turnieje zagram x5 (wstępnie)
Do tych turniejów chciałbym dorzucić 2 specjalne turnieje sobotnie (1x), a więc chciałbym zacząć grać już w tą sobotę:

Myślę, że powinienem się wyrobić z grą do końca przyszłego tygodnia - 1 czerwca(w kolejny weekend nie mam możliwości grania), ewentualnie 1, max 2 sesje zagram w tygodniu 4-8 czerwiec
Mam nadzieję, że mimo mega dużej ilości turniejów znajdzie się ktoś kto we mnie zainwestuje. :sdrink
Koszt całości 2423,5$ ~ 2400$ - 23,5$ odejmę z profitu
dostępne cegiełki:
85% - 2040$
50% - 1200$
25% - 600$
10% - 240$
5% - 120$
2,5% - 60$
Inwestorzy:
Ja - 15%
hazelasty - 15% zapłacone
wlod4000 - 10% zapłacone