Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

anulowany

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
984 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback fililp88

Dziękuję bardzo za zainteresowanie ale poradziłem sobie już inaczej.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

no właśnie zawsze mam ten sam problem co do wyników, żadna strona nie trackuje wyników razz, mogę tylko pokazać rozdania że rzeczywiście gram takie stawki, chyba że ktoś ma jakiś tracker który by konwertował hh w graf itd

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

a jak wygladaja cegielki? ile to jest 20bi na 3/6 w razzie? :)
rezerwuje 20% ale jeszcze nie wiem ile to :P

Odpowiedz
Cytat

wstepnie 10-20% zarezerwuj, rozpisz cegiełki jesli mozesz. jak długo w to grasz? czemu akurat razz? streść coś na temat Twojej historii gry, pozdro.

Odpowiedz
Cytat
CzesioO

Odpowiedz
Cytat
t4ziii

wstepnie 10

Odpowiedz
Cytat

i jakbys mógł to wytłumacz jeszcze swoje słowa z lutego tego roku - zapytany o odmianę hs razz odpowiedziales w ten sposób:

' A tak poważnie to bardzo dużo zależy od szczęścia gdyby nie to, każdy kto potrafi myśleć grał by hs razz, bo odmiana ta przyciąga ludzi nie myślących, nie znających zasad. A dzieje się tak dlatego, że i tak mogą wygrywać, nie wiem jak jest wyżej niż 5/10 na ftp, ale jak tam grałem to ogrywało mnie paru gości grający stawki 5/10-100/200( jeżeli dobrze pamiętam, bo było to jeszcze przed zamknięciem Ftp), który mając (A3)K pushowali do końca żeby na 7 street złapać (A3)kk54(2) na moje (A2)35QQ(Q) i to był standard, '

może troszke wyciete z kontekstu, ale Ty bedziesz grac hs razz? jest az tak luckboxerski? bo nie wiem jak ten cytat rozumieć, a jesli chodzi o ta odmiane jestem zielony.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Szp4Q

a jak wygladaja cegielki? ile to jest 20bi na 3/6 w razzie? :)

Ja wchodzę z 10 BB, czyli całość była by 1200$
minimum to 5 ale wydaje mi się że to dobre dla tych co lubią ryzykować bo jak przy 3 kartach wrzucisz połowę tego to już jesteś związany z potem

Odpowiedz
Cytat
Thorek

Jest kilka trackerów do studów. Między innymi darmowy Free Poker DB.

Co do kwoty, to w grach z limitem nie ma takiego czegoś jak BI, tylko liczymy Big Bety i na Razza szczególnie na tych limitach wypadałoby grać z rollem 300BB.

Kolejna sprawa to wchodzenie na stół z 10BB. Czemu świadomie ograniczasz sobie value z monsterów?

minimum to 5 ale wydaje mi się że to dobre dla tych co lubią ryzykować bo jak przy 3 kartach wrzucisz połowę tego to już jesteś związany z potem

W grze z limitem twój stack nie warunkuje tego, jak jesteś commited do puli, bo za każdym razem masz limit podbicia, więc sytuacja jest taka sama, jakbyś grał ze 100BB. Jedyna różnica jest taka, że jak wrzucając pozostałą część stacka na powiedzmy piątej karcie, masz trochę lepsze oddsy.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez DonFrye89

wstepnie 10-20% zarezerwuj, rozpisz cegiełki jesli mozesz. jak długo w to grasz? czemu akurat razz? streść coś na temat Twojej historii gry, pozdro.

To tak zanim trafiłem na pokerstrategy, założyłem konto na poker starsach, grałem różne freerolle, między nimi był właśnie jeden taki dziwny nazywał się kelpler freeroll. Po odpaleniu go okazało się że nie dostałem ani, 2 kart, ani 4, czy 5. Dostałem 3 i w dodatki jeszcze widzę po jednej karcie innych graczy, myślę sobie " hmm coś chyba im się popsuło", ale nie drugie rozdanie i znowu 3 kary, myślę "może tak musi być" i cieszę się że trzymam 3 Asy, potem jeszcze 2 króle, super jest full, show down, i niespodzianka. nie wygrałem. Za to przeciwnik z jakimś JJA2456 wygrał nie tylko ze mną ale jeszcze z gościem z trzema damami, jakimiś gośćmi co mieli po 2 pary i jednym co miał str8 9high, (prawie cały stół grał do 7 karty). Okazało się że tu chodzi o coś innego, w drugim rozdaniu znowu prawie wszyscy pushują jakieś sety, pary itd, a ja sprawdziłem w google o co w tym chodzi i już wiedziałem ,że może być wesoło wygrałem ten turniej(nagrodą był bilet do weekly round 2, niestety w nim nie wygrałem nic, ale patrzę że znowu jest ten freeroll, pomyślałem a zagram, znowu prawie nikt nie miał pojęcia o co w tym chodzi i mi się spodobało, znowu wygrałem bilet do weekly round 2, i niestety znowu w holdemie porażka, więc jak tylko była okazja to grałem tego razz, potem w końcu coś udało się trafić w weekly round 2 i była kasa (jakieś 5-10$ na grę) to pomyślałem a zagram może tego razz, i tak zrobiłem niestety jako że BRM był dla mnie pojęciem obcym wpisowe do turnieju wynosiło prawie całą moją kasę, ale wtedy się tym nie przejmowałem. Niestety okazało się że nie dość że w przeciwieństwie do freerollu zamiast 5k ludzi grało 50 osób, i nawet dojście do finałowego stołu nie dawało kasy. Odpadłem wtedy chyba na 6 miejscu tuż przed kasą, żałując że gra zajęła mi 6 godzin i nic z tego nie mam. Potem grałem w różnych free rollach i jak znowu zebrałem parę dolarów, postanowiłem zagrać cash, szło dobrze i od tamtej pory przeszedłem droge na stawki 30/60

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez DonFrye89

i jakbys mógł to wytłumacz jeszcze swoje słowa z lutego tego roku - zapytany o odmianę hs razz odpowiedziales w ten sposób:

' A tak poważnie to bardzo dużo zależy od szczęścia gdyby nie to, każdy kto potrafi myśleć grał by hs razz, bo odmiana ta przyciąga ludzi nie myślących, nie znających zasad. A dzieje się tak dlatego, że i tak mogą wygrywać, nie wiem jak jest wyżej niż 5/10 na ftp, ale jak tam grałem to ogrywało mnie paru gości grający stawki 5/10-100/200( jeżeli dobrze pamiętam, bo było to jeszcze przed zamknięciem Ftp), który mając (A3)K pushowali do końca żeby na 7 street złapać (A3)kk54(2) na moje (A2)35QQ(Q) i to był standard, '

może troszke wyciete z kontekstu, ale Ty bedziesz grac hs razz? jest az tak luckboxerski? bo nie wiem jak ten cytat rozumieć, a jesli chodzi o ta odmiane jestem zielony.

Jak dobrze pójdzie to zamierzam wrócić co najmniej na to 30/60, w prawdzie nie mam na tym limicie jakiejś dużej próbki, ale grało mi się tu dobrze, ale zaczniemy sobie na tym 3/6 i gdzie nas nogi poniosą tam skończymy.
A co do farcenia to zawsze lepiej farcić niż, mieć pecha, ale myślę że przewidziany BRM, + zdrowy rozsądek(nie będę grał jak będę widział ze co rozdanie dostaje sam trash) powinien pozwolić nam przetrwać gorszy dzień, czy dwa bo takie na pewno też się mogą trafić.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Thorek

Jest kilka trackerów do studów. Między innymi darmowy Free Poker DB.

Co do kwoty, to w grach z limitem nie ma takiego czegoś jak BI, tylko liczymy Big Bety i na Razza szczególnie na tych limitach wypadałoby grać z rollem 300BB.

Kolejna sprawa to wchodzenie na stół z 10BB. Czemu świadomie ograniczasz sobie value z monsterów?

W grze z limitem twój stack nie warunkuje tego, jak jesteś commited do puli, bo za każdym razem masz limit podbicia, więc sytuacja jest taka sama, jakbyś grał ze 100BB. Jedyna różnica jest taka, że jak wrzucając pozostałą część stacka na powiedzmy piątej karcie, masz trochę lepsze oddsy.

Ściągnąłem Free Poker DB, ale szczerze mówiąc to albo nie umiem go ustawić, albo brakuje mi jakiejś wtyczki czy czegoś, bo w miejscu gdzie spodziewał bym się wykresu mam wielką białą plamę,(po lewej stronie mam, filtry typu poker roomy okres itd, a po prawej mam białe pole.

W sumie źle się wyraziłem, miałem na myśli to że wchodząc na stolik z 5BB, nie wyrzucę nikogo z rozdania gdyby się okazało że 5 czy 6 karta nam nie pasuje, a co do wchodzenia z większą ilością niż 10BB to na wyższych limitach bardzo rzadko zdarza się zrobić All-in, zwykle na początku można przebić więcej niż dwa czy trzy razy ale na 4,5,6,7 street tylko w pulach wieloosobowych ilość tych podbić jest tak duża,

tu przykład dużej ręki gdzie 3 osoby grały do końca a pot nabudowali by na 25 BB, ale jeden był all in na 4 street, i to jedyny taki pot na 2h stołu

Poker Stars $3/$6 Limit Razz $0.45 Ante - 6 players - View hand 2172553
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

3rd Street: (0.9 SB)
Seat 1: xx xx 5 :diamond:____Seat 1 completes____Seat 1 3-bets____Seat 1 calls
Seat 3: xx xx 6 :heart:____Seat 3 folds
Seat 4: xx xx 7 :heart:____Seat 4 raises____Seat 4 caps!
Seat 5: xx xx Q :diamond:____Seat 5 brings in for $1____Seat 5 folds
Seat 7: xx xx 7 :diamond:____Seat 7 calls____Seat 7 calls____Seat 7 calls
Seat 8: xx xx 6 :spade:____Seat 8 folds

4th Street: (13.233 SB) (3 players)
Seat 1: xx xx 5 :diamond: 6 :club:____Seat 1 bets____Seat 1 3-bets____Seat 1 calls all in
Seat 4: xx xx 7 :heart: J :heart:____Seat 4 calls____Seat 4 calls____Seat 4 calls
Seat 7: xx xx 7 :diamond: 6 :diamond:____Seat 7 raises____Seat 7 caps!

5th Street: (12.153 BB) (3 players - 1 is all in)
Seat 1: xx xx 5 :diamond: 6 :club: 7 :spade:
Seat 4: xx xx 7 :heart: J :heart: 3 :heart:____Seat 4 checks____Seat 4 raises
Seat 7: xx xx 7 :diamond: 6 :diamond: Q :spade:____Seat 7 bets____Seat 7 calls

6th Street: (16.153 BB) (3 players - 1 is all in)
Seat 1: xx xx 5 :diamond: 6 :club: 7 :spade: 2 :diamond:
Seat 4: xx xx 7 :heart: J :heart: 3 :heart: T :club:____Seat 4 bets
Seat 7: xx xx 7 :diamond: 6 :diamond: Q :spade: 7 :club:____Seat 7 calls

7th Street: (18.153 BB) (3 players - 1 is all in)
Seat 1: xx xx 5 :diamond: 6 :club: 7 :spade: 2 :diamond: xx
Seat 4: xx xx 7 :heart: J :heart: 3 :heart: T :club: xx____Seat 4 bets
Seat 7: xx xx 7 :diamond: 6 :diamond: Q :spade: 7 :club: xx____Seat 7 calls

Odpowiedz
Cytat

ja rowniez, sry

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

Ja bym się chciał dowiedzieć więcej o Twoich wynikach, bo tylko tyle że "grałeś razz do 30/60" to nic nie znaczy

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Szp4Q

Ja bym się chciał dowiedzieć więcej o Twoich wynikach, bo tylko tyle że "grałeś razz do 30/60" to nic nie znaczy

Nie mam wykresu,
ściągnąłem Free Poker DB, ustawiłem ścieżkę do folderu z hh, wybrałem nick, wybrałem okres od do, i niestety dalej Biała plama, a tak w słowach to na 30/60 wszedłem 24.02.13, zagrałem z 10 rozdań i wróciłem na 10/20, za parę dni znowu wlazłem na 30/60 i już nie schodziłem. Ogółem od 24.02.13 wygrałem 2k na tym limicie, przy bardzo małej próbce(grywałem 20-30 min dziennie)

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173326

3rd Street: (0.5 SB)
Hero: 7 :heart: 6 :diamond: 8 :spade:___Hero brings in for $10
Seat 6: xx xx 3 :heart:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 3 :spade:____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173329

Hero: 9 :spade: 3 :diamond: 2 :club:___Hero completes
Seat 6: xx xx Q :club:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx K :club:____Seat 8 brings in for $10____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173330

Hero: 3 :spade: 5 :club: 4 :club:___Hero completes
Seat 6: xx xx K :diamond:____Seat 6 brings in for $10____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 4 :diamond:____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173332

Hero: J :club: 7 :diamond: 2 :club:___Hero completes___Hero calls
Seat 6: xx xx 4 :club:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 4 :heart:____Seat 8 brings in for $10____Seat 8 raises

4th Street: (4.5 SB) (2 players)
Hero: J :club: 7 :diamond: 2 :club: 2 :diamond:___Hero folds
Seat 8: xx xx 4 :heart: 8 :club:____Seat 8 bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173334

Hero: Q :spade: 4 :spade: A :spade:___Hero completes
Seat 6: xx xx Q :diamond:____Seat 6 brings in for $10____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 2 :heart:____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 4 players - View hand 2173337

3rd Street: (0.667 SB)
Hero: K :heart: T :heart: 5 :diamond:___Hero completes
Seat 5: xx xx A :club:____Seat 5 folds
Seat 6: xx xx 7 :club:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 9 :club:____Seat 8 brings in for $10____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 4 players - View hand 2173341

Hero: 8 :diamond: 7 :heart: 4 :club:___Hero calls
Seat 5: xx xx Q :spade:____Seat 5 brings in for $10____Seat 5 folds
Seat 6: xx xx 9 :spade:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 3 :spade:____Seat 8 completes

4th Street: (3 SB) (2 players)
Hero: 8 :diamond: 7 :heart: 4 :club: T :club:___Hero checks
Seat 8: xx xx 3 :spade: J :heart:____Seat 8 checks

5th Street: (1.5 BB) (2 players)
Hero: 8 :diamond: 7 :heart: 4 :club: T :club: 6 :spade:___Hero bets
Seat 8: xx xx 3 :spade: J :heart: 2 :diamond:____Seat 8 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 4 players - View hand 2173342

Hero: K :club: 8 :spade: 6 :diamond:___Hero completes
Seat 5: xx xx K :diamond:____Seat 5 brings in for $10____Seat 5 calls
Seat 6: xx xx T :heart:____Seat 6 folds
Seat 8: xx xx 5 :club:____Seat 8 folds

4th Street: (2.667 SB) (2 players)
Hero: K :club: 8 :spade: 6 :diamond: 3 :club:___Hero bets
Seat 5: xx xx K :diamond: K :heart:____Seat 5 folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173346

3rd Street: (0.333 SB)
Seat 4: xx xx T :heart:____Seat 4 brings in for $10____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 5 :spade: A :club:___Hero completes

4th Street: (2.333 SB) (2 players)
Seat 4: xx xx T :heart: 3 :club:____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 5 :spade: A :club: 6 :club:___Hero bets

5th Street: (2.167 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx T :heart: 3 :club: 2 :spade:____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 5 :spade: A :club: 6 :club: 9 :diamond:___Hero bets

6th Street: (4.167 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx T :heart: 3 :club: 2 :spade: Q :club:____Seat 4 folds
Hero: T :diamond: 5 :spade: A :club: 6 :club: 9 :diamond: 8 :heart:___Hero bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173351

Seat 4: xx xx 7 :diamond:____Seat 4 brings in for $10
Hero: 6 :heart: A :club: 5 :spade:___Hero calls

4th Street: (1 SB) (2 players)
Seat 4: xx xx 7 :diamond: 7 :heart:____Seat 4 calls
Hero: 6 :heart: A :club: 5 :spade: 8 :heart:___Hero bets

Seat 4: xx xx 7 :diamond: 7 :heart: 7 :spade:____Seat 4 calls
Hero: 6 :heart: A :club: 5 :spade: 8 :heart: Q :diamond:___Hero bets

6th Street: (3.5 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 7 :diamond: 7 :heart: 7 :spade: 5 :club:____Seat 4 bets
Hero: 6 :heart: A :club: 5 :spade: 8 :heart: Q :diamond: K :diamond:___Hero checks___Hero calls

7th Street: (5.5 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 7 :diamond: 7 :heart: 7 :spade: 5 :club: xx____Seat 4 folds
Hero: 6 :heart: A :club: 5 :spade: 8 :heart: Q :diamond: K :diamond: 4 :spade:___Hero bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173361

Seat 1: xx xx 8 :heart:____Seat 1 brings in for $10____Seat 1 raises
Hero: 3 :diamond: 3 :heart: 3 :spade:___Hero completes___Hero calls

4th Street: (4.333 SB) (2 players)
Seat 1: xx xx 8 :heart: 9 :club:____Seat 1 calls
Hero: 3 :diamond: 3 :heart: 3 :spade: A :diamond:___Hero bets

5th Street: (3.167 BB) (2 players)
Seat 1: xx xx 8 :heart: 9 :club: 2 :club:____Seat 1 folds
Hero: 3 :diamond: 3 :heart: 3 :spade: A :diamond: 6 :diamond:___Hero bets
Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173363

Seat 4: xx xx 8 :spade:____Seat 4 brings in for $10____Seat 4 calls
Hero: 4 :spade: 5 :diamond: 2 :diamond:___Hero completes

Seat 4: xx xx 8 :spade: 7 :spade:____Seat 4 bets
Hero: 4 :spade: 5 :diamond: 2 :diamond: 9 :diamond:___Hero calls

Seat 4: xx xx 8 :spade: 7 :spade: J :heart:____Seat 4 bets
Hero: 4 :spade: 5 :diamond: 2 :diamond: 9 :diamond: K :spade:___Hero folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173364

Seat 4: xx xx 2 :heart:____Seat 4 completes
Hero: A :club: K :spade: 4 :spade:___Hero brings in for $10___Hero calls

Seat 4: xx xx 2 :heart: 5 :heart:____Seat 4 bets
Hero: A :club: K :spade: 4 :spade: 6 :heart:___Hero calls

Seat 4: xx xx 2 :heart: 5 :heart: 8 :diamond:____Seat 4 bets
Hero: A :club: K :spade: 4 :spade: 6 :heart: 9 :diamond:___Hero folds

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173365

Seat 4: xx xx 8 :diamond:____Seat 4 completes
Hero: 7 :club: 2 :diamond: J :club:___Hero brings in for $10___Hero calls

Seat 4: xx xx 8 :diamond: 6 :club:____Seat 4 bets
Hero: 7 :club: 2 :diamond: J :club: 4 :spade:___Hero calls

Seat 4: xx xx 8 :diamond: 6 :club: 6 :diamond:____Seat 4 folds
Hero: 7 :club: 2 :diamond: J :club: 4 :spade: 2 :spade:___Hero bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173367

Seat 4: xx xx 7 :club:____Seat 4 brings in for $10____Seat 4 calls
Hero: K :heart: 2 :club: A :diamond:___Hero completes

Seat 4: xx xx 7 :club: J :heart:____Seat 4 checks
Hero: K :heart: 2 :club: A :diamond: J :club:___Hero checks

5th Street: (1.167 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 7 :club: J :heart: 2 :diamond:____Seat 4 checks
Hero: K :heart: 2 :club: A :diamond: J :club: 2 :spade:___Hero checks

6th Street: (1.167 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 7 :club: J :heart: 2 :diamond: 2 :heart:____Seat 4 folds
Hero: K :heart: 2 :club: A :diamond: J :club: 2 :spade: 6 :spade:___Hero bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173377

Hero: 5 :diamond: 6 :club: 5 :spade:___Hero completes___Hero calls
Seat 6: xx xx 8 :diamond:____Seat 6 brings in for $10____Seat 6 raises

4th Street: (4.333 SB) (2 players)
Hero: 5 :diamond: 6 :club: 5 :spade: 9 :spade:___Hero calls
Seat 6: xx xx 8 :diamond: 2 :heart:____Seat 6 bets

5th Street: (3.167 BB) (2 players)
Hero: 5 :diamond: 6 :club: 5 :spade: 9 :spade: J :heart:___Hero folds
Seat 6: xx xx 8 :diamond: 2 :heart: 7 :spade:____Seat 6 bets

Jedne z większych wygranych

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173373

Seat 4: xx xx 5 :heart:____Seat 4 brings in for $10
Hero: T :diamond: 4 :diamond: 3 :diamond:___Hero calls

4th Street: (1 SB) (2 players)
Seat 4: xx xx 5 :heart: K :club:____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 4 :diamond: 3 :diamond: 6 :diamond:___Hero bets

Seat 4: xx xx 5 :heart: K :club: A :heart:____Seat 4 raises
Hero: T :diamond: 4 :diamond: 3 :diamond: 6 :diamond: 8 :diamond:___Hero bets___Hero calls

6th Street: (5.5 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 5 :heart: K :club: A :heart: Q :club:____Seat 4 checks____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 4 :diamond: 3 :diamond: 6 :diamond: 8 :diamond: 3 :heart:___Hero bets

7th Street: (7.5 BB) (2 players)
Seat 4: xx xx 5 :heart: K :club: A :heart: Q :club: xx____Seat 4 checks____Seat 4 calls
Hero: T :diamond: 4 :diamond: 3 :diamond: 6 :diamond: 8 :diamond: 3 :heart: Q :diamond:___Hero bets

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 3 players - View hand 2173374

Seat 4: xx xx K :spade:____Seat 4 brings in for $10____Seat 4 folds
Hero: 4 :club: A :diamond: 7 :heart:___Hero completes
Seat 6: xx xx 5 :spade:____Seat 6 calls

4th Street: (2.833 SB) (2 players)
Hero: 4 :club: A :diamond: 7 :heart: 3 :heart:___Hero calls
Seat 6: xx xx 5 :spade: A :spade:____Seat 6 bets

5th Street: (2.417 BB) (2 players)
Hero: 4 :club: A :diamond: 7 :heart: 3 :heart: 7 :club:___Hero calls
Seat 6: xx xx 5 :spade: A :spade: 5 :diamond:____Seat 6 bets

6th Street: (4.417 BB) (2 players)
Hero: 4 :club: A :diamond: 7 :heart: 3 :heart: 7 :club: 9 :club:___Hero bets
Seat 6: xx xx 5 :spade: A :spade: 5 :diamond: K :heart:____Seat 6 checks____Seat 6 calls

7th Street: (6.417 BB) (2 players)
Hero: 4 :club: A :diamond: 7 :heart: 3 :heart: 7 :club: 9 :club: 2 :spade:___Hero bets
Seat 6: xx xx 5 :spade: A :spade: 5 :diamond: K :heart: xx____Seat 6 checks____Seat 6 calls

Największe przegrane

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173381

Hero: 6 :club: 5 :diamond: J :club:___Hero brings in for $10___Hero calls
Seat 6: xx xx 9 :heart:____Seat 6 completes

Hero: 6 :club: 5 :diamond: J :club: A :spade:___Hero calls
Seat 6: xx xx 9 :heart: 5 :spade:____Seat 6 bets

Hero: 6 :club: 5 :diamond: J :club: A :spade: 2 :club:___Hero bets
Seat 6: xx xx 9 :heart: 5 :spade: 9 :diamond:____Seat 6 calls

Hero: 6 :club: 5 :diamond: J :club: A :spade: 2 :club: A :heart:___Hero bets
Seat 6: xx xx 9 :heart: 5 :spade: 9 :diamond: 9 :club:____Seat 6 calls

7th Street: (6.167 BB) (2 players)
Hero: 6 :club: 5 :diamond: J :club: A :spade: 2 :club: A :heart: K :club:___Hero bets
Seat 6: xx xx 9 :heart: 5 :spade: 9 :diamond: 9 :club: xx____Seat 6 calls

Poker Stars $30/$60 Limit Razz $5 Ante - 2 players - View hand 2173382

Hero: A :diamond: 2 :diamond: 7 :club:___Hero brings in for $10___Hero calls
Seat 6: xx xx 2 :club:____Seat 6 completes

Hero: A :diamond: 2 :diamond: 7 :club: J :spade:___Hero calls
Seat 6: xx xx 2 :club: T :heart:____Seat 6 bets

Hero: A :diamond: 2 :diamond: 7 :club: J :spade: 7 :diamond:___Hero calls
Seat 6: xx xx 2 :club: T :heart: K :heart:____Seat 6 bets

Hero: A :diamond: 2 :diamond: 7 :club: J :spade: 7 :diamond: 8 :spade:___Hero folds
Seat 6: xx xx 2 :club: T :heart: K :heart: 6 :heart:____Seat 6 bets

Odpowiedz
Cytat