Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Anulowane

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
231 Wyświetlenia
gofermarcin

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam!

feedback - gofermarcin

W pokera gram od 3 lat. Na początku standardowo jak fisz :). Od jesieni ubiegłego roku pracuję nad swoją grą ponieważ wiążę większe plany z pokerem (co z tego wyjdzie zobaczymy).

Moje wyniki lifetime MTT:

Spoiler

od jesieni:

Spoiler

Oferta:

Spoiler

Całość: 180$ (7,12 odejmnę od profitu)

Cegły:
50% - 90$
10% - 18$
5% - 9$

Warunki:
:diamond: Podział profitu 15/85 na korzyść inwestora
:diamond:Gram jak sprzedam całość
:diamond:W przypadku innego nicku niż na forum proszę o info.
:diamond:Inne turki jakie gram w tym czasie nie biorą udziału w stejku
:diamond:Wpłaty na p*na nick gofermarcin (czarny avatar)
:diamond:KO, niewykorzystane rebuy do profitu
:diamond:Zastrzegam sobie prawo do nie zagrania któregoś z turniejów (zwrot do profitu).

Udziałowcy: :club: -zapłacone
ja - 20% :club:
michael93pl - 25%

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
michael93pl

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wzialbym 25% ale dopiero po powrocie do domu, koło 21, jak można to bookuj i gl ^^

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin Autor wątku
gofermarcin

15min i zamykam

edit: anulowane, brak chętnych

Odpowiedz
Cytat