Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zdecydowałem sie na wystawienie longterma, ponieważ
kończy mi sie złoty status i nie będę mógł wystawiać sesji
dziennych.
Ostatnio grałem głównie HUSNG, ale wcześniej grałem dużo 180reg 4,5$ i sporo turniejów na stakingach i chciałbym do tego wrócić
MTT:

ALL

Jedna sesja dzienna będzie wyglądała mniej więcej tak:

Jest to plan MAXimum! Myślę że często będzie kosztowała sporo mniej niż 300$, ponieważ nie planuje grać więcej niż 9 stolików na raz w TILU.
Proprytetem będą Bigi, Hoty, i 2R1A w których czuje się najlepiej i ogólnie turnieje non turbo. Turbosy będę tylko dodawał do zapełnienia 9 stolików
Maksymalny buyin to 27$
Będę grał te turki przez cały okres trwania stakingu, niezależnie od bankrolla. Czyli do zbustowania lub przez jeden miesiąc, z możliwością kontynuacji.
W czasie trwania stakingu wszystko co gram jest na rzecz stakingu.
Gram przez jeden miesiąc lub do zbustowania rolla!
Będę grał 3-4 sesje w tygodniu
Profit 35/65 na korzyść inwestorów
Po każdej sesji będę pisał podsumowanie w wątku railingowym.
Wpłaty na P* lub FTP, nick: Szp4Q lub Skrill (w $)
Na życzenie mogę wysłać inwestorom skan dowodu. Kontakt przez gg, skype, telefoniczny.
Nie musicie wpłacać całej sumy na raz. Możemy się umówić że najpierw 50% i jeśli będzie potrzeba więcej, to będziecie dosyłać.
Wiem że może to słabo wyglądać,że taka duża paczka, ale chce wystawić longterm, bo nie będę miał już złota i nie będę mógł wystawiać pojedynczych sesji w Marcu. Do tej pory wystawiłem 9 stakingów na jednodniowe sesje MTT po 250-450$
Jeśli będą problemu ze sprzedaniem to zmniejszę paczkę, ale w takim wypadku może przyjść szybko torba.
Kwota stakingu to 1500$. Myślę że tyle jest optymalnie.
2,5% - 37,5$
5% - 75$
7,5% - 112,5$
10% - 150$
12,5% - 187,5$
15% - 225$
25% - 375$
100 - 1500$
Planowany czas startu to 1 Marca.
Dobrze by było gdyby do tego czasu oferta się sprzedała, bo strace złoty status, ale chyba nie będzie problemy, bo liczy się data wystawienia oferty.
Jeśli macie jakieś pytania to się nie krępujcie. Jeśli ktoś widzi lepsze rozwiązanie, albo ma jakieś uwagi - to też, śmiało.
Rezerwacje:
ja - 20%
hersztt - 10%