Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej,
Tym razem chciałbym zaproponować sprzedaż udziałów w 2 turniejach live.
Będą to dwa eventy deepstackowe podczas Czech Poker Festival:
Zasady:
1. Sprzedaję 75% udziałów - bez markupu!
2. Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń.
3. Pieniądze będą odsyłane do inwestorów do 5dni od czasu skończenia ME.
4. Jeżeli wyniknie jakaś kwestia, która nie została przeze mnie wcześniej przewidziana, będę się starał rozstrzygnąć taką sytuację mając na względzie na pierwszym miejscu dobro inwestorów.
Co do mojego doświadczenia w grze live - nie jest może ono jakiś szczególnie bogate, ale czymś już się mogę pochwalić.
*Ligi Live - uczestniczyłem w 2 pełnych sezonach ligi w Chorzowie (1x zwycięstwo w lidze, 1x 2 miejsce - masters ligi 1x wygrany) i w jednym pełnym sezonie ligi w Mysłowicach (2 miejsce w lidze i wygrany masters). Wiele pojedynczo wygranych turniejów w Chorzowie, Mysłowicach.
*Turnieje live - 4. miejsce w side evencie podczas HESOPa w Ostravie (turbo deepstack za 1k CK, turniej na około 70 osób), kilka ft podczas innych eventów w Kartacu w Ostravie, FT w turnieju drużynowym podczas PPF w Pardubicach.
Tak jak pisałem - nie jest to jakoś szczególnie bogate doświadczenie, aczkolwiek w turniejach live w których gram dość często osiągam dobre wyniki.
Jeżeli chodzi o relacje ze sprzedawanych turniejów - nie wiem, czy takowe będą w necie, na pewno sam po każdym dniu wrzucę informacje, jak dany dzień przebiegał. Dodatkowo jadę do Pragi z Piachem, wiec on myślę, ze będzie mógł potwierdzić również, że uczestniczyłem w obu eventach.
Jeżeli nie uda mi się do piątku do 20.00 sprzedać przynajmniej 65% udziałów - oferta staje się nieaktualna.
Płatności możliwe przez soft P* (sn p* - TimotheeS ) ewentualnie MB (tutaj proszę o kontakt skype/pm)
dostępne paczki:
75% 546,00 €
50% 364,00 €
25% 182,00 €
15% 109,20 €
10% 72,80 €
5% 36,40 €
Rezerwacje:
10/75
MaNTissS - 10%
Pozdro!
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu przez PM lub przez skype: z_holak!