...
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dopóki nie sprzedam longterma (jeżeli sprzedam
) to kontynuuje serie daily paczek na nocki...
Błędnie wybrałem że to oferta casch zamiast MTT ale tego już się nie da teraz poprawić..
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
10%
To jest klasyczny markup 1.17? Bo dales to w kolumnie z dolarami i juz sam tego nie kumam do konca.
Jako że nie dużo zostało w ofercie longtermowej anuluję to ofertę...
Sorry za zaśmiecanie ostatnio mam nadzieje że mody pousuwają śmietnik który zrobiłem
Najlepiej napisz ticketa z wyjaśnieniem dokładnym jakiego "śmietniku" narobiłeś, bo ciężko się do tego postu, wyrwanego z całego kontekstu Twojej oferty odnieść ♠_thumbsup:
Napisane przez ultrac
Najlepiej napisz ticketa z wyjaśnieniem dokładnym jakiego "śmietniku" narobiłeś, bo ciężko się do tego postu, wyrwanego z całego kontekstu Twojej oferty odnieść ♠_thumbsup:
Chodzi mi o śmietnik tzn założony temat i potem anulowany..
Zwykła pomyłka. Założyłeś i anulowałeś. Sheep happens
Zostanie i z czasem spadnie w dół na drugą stronę ♠_thumbsup: