Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Anulowana

17 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,079 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
NumberOne1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
bardzo wstepnie calosc

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

10 jak Number zwolni, wklej feedback

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

przepraszam blink że tak długo - jednak zwalniam

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.5-10 wstępnie

Odpowiedz
Cytat
gacekk6

jesli podzielisz rakeback po 50/50 to wzialbym 5-10%

Odpowiedz
Cytat

co grasz normalnie, cashe? albo mozesz podac nicki z innych platform na ktorych grasz sng/mtt?, bo na starsach wygląda to średnio :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. tak gram cashe zobacz w drugiej ofercie ktora wstawilem na mtt tam jest nałożony filtr na mtt

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. ok moge podzielić Rb

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. up ! Zapraszam

Odpowiedz
Cytat
hagen1315

Napisane przez BlinkEye

Zaczynam od 15$ i proponuję wejście na 30$ przy rollu powyżej 3k$. Na jednych jak i drugich stawkach czuje edge. Bedę starał się unikać gry z dobrymi regami nad którymi nie czuje przewagi.

proszę, wytłumacz mi jaki czujesz edge mając na 30-stkach oszałamiające -0,6% ROI po niespełna 2k gier, a na 15-stkach, które pewnie stukasz z zamkniętymi oczami magiczne 0,3% ROI (tak nie ma minusa, to nie błąd) również po niespełna 2k gier....

bardzo mnie to ciekawi

PS. może Ci ten edge został z.... no ***** nie wiem skąd.... aż sobie odpalę historię może mam coś ciekawego na Ciebie....

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
hagen1315

Napisane przez BlinkEye
Jesli oceniasz kogos tylo po roi na takiej probce z sharka na tych turkach to troche slabo. Jesli masz jakas ciekawa historie ze mna to chetnie na jej temat podyskutuje.

to Ty, nie ja wystawiam ofertę i podpierasz ją swoimi wynikami, więc pogódź się, że ktoś Cię ocenia... pomyliłem się?

co do nikłej próbki - ZRÓB WIĘKSZĄ

co do swingów to są i to spore... w tym Ci przyznam rację, co nie zmienia faktu, że właśnie po przegamblowaniu części/całego (niepotrzebne skreślić) rolla wystawiasz stejka... nie był to przypadkiem pierwszy/drugi większy swing? za cudzą kasę będzie grało Ci się łatwiej...?

chcesz ograniczyć wariancje zejdź niżej i graj za swoje po co dzielić się 50/50 na 15 skoro można grać 7 za swoje, btw osiągając lepszy ROI... nie masz już rolla na 7? - a chcesz grać 15/30... please

Odpowiedz
Cytat

siema,
widać zainteresowanie marne, mam propozycje,
spróbuj może wystawić semi longterm paczke np na 7mki ht na p*, jebnij jakieś konkretniejsze volume jak na ten okres czasu i pokaż, że jesteś w stanie wygrywać w hu ht, wtedy next stejk na 15tki, potem 30tki etc
to tylko taka luźna propozycja, może być pewnie tak, że granie 7mek Cie zupełnie nie urządza etc, tak czy inaczej gl

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

j/w, albo graj 3.50 za swoje, jesli faktycznie czujesz edge na 15$/30$ to przez 3.50 i 7 sie przebijesz w pare tygodni, jesli nie dni.
gl

Odpowiedz
Cytat
hagen1315

btw dawałeś już jakiegoś stejka? - zastanawia mnie po prostu wpis w feedbacku... kolega się wpisał po kilku godzinach od założenia topicu?:>

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. bede gral narazie 7 bez stejka moze potem wrzuce wyniki z nich ktore zadowola ew inwestorow na wyzsze ... Do zobaczenia ;)

Odpowiedz
Cytat