.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
bardzo wstepnie calosc
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
10 jak Number zwolni, wklej feedback
przepraszam blink że tak długo - jednak zwalniam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.5-10 wstępnie
jesli podzielisz rakeback po 50/50 to wzialbym 5-10%
co grasz normalnie, cashe? albo mozesz podac nicki z innych platform na ktorych grasz sng/mtt?, bo na starsach wygląda to średnio
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. tak gram cashe zobacz w drugiej ofercie ktora wstawilem na mtt tam jest nałożony filtr na mtt
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. ok moge podzielić Rb
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. up ! Zapraszam
Napisane przez BlinkEye
Zaczynam od 15$ i proponuję wejście na 30$ przy rollu powyżej 3k$. Na jednych jak i drugich stawkach czuje edge. Bedę starał się unikać gry z dobrymi regami nad którymi nie czuje przewagi.
proszę, wytłumacz mi jaki czujesz edge mając na 30-stkach oszałamiające -0,6% ROI po niespełna 2k gier, a na 15-stkach, które pewnie stukasz z zamkniętymi oczami magiczne 0,3% ROI (tak nie ma minusa, to nie błąd) również po niespełna 2k gier....
bardzo mnie to ciekawi
PS. może Ci ten edge został z.... no ***** nie wiem skąd.... aż sobie odpalę historię może mam coś ciekawego na Ciebie....
Napisane przez BlinkEye
Jesli oceniasz kogos tylo po roi na takiej probce z sharka na tych turkach to troche slabo. Jesli masz jakas ciekawa historie ze mna to chetnie na jej temat podyskutuje.
to Ty, nie ja wystawiam ofertę i podpierasz ją swoimi wynikami, więc pogódź się, że ktoś Cię ocenia... pomyliłem się?
co do nikłej próbki - ZRÓB WIĘKSZĄ
co do swingów to są i to spore... w tym Ci przyznam rację, co nie zmienia faktu, że właśnie po przegamblowaniu części/całego (niepotrzebne skreślić) rolla wystawiasz stejka... nie był to przypadkiem pierwszy/drugi większy swing? za cudzą kasę będzie grało Ci się łatwiej...?
chcesz ograniczyć wariancje zejdź niżej i graj za swoje po co dzielić się 50/50 na 15 skoro można grać 7 za swoje, btw osiągając lepszy ROI... nie masz już rolla na 7? - a chcesz grać 15/30... please
siema,
widać zainteresowanie marne, mam propozycje,
spróbuj może wystawić semi longterm paczke np na 7mki ht na p*, jebnij jakieś konkretniejsze volume jak na ten okres czasu i pokaż, że jesteś w stanie wygrywać w hu ht, wtedy next stejk na 15tki, potem 30tki etc
to tylko taka luźna propozycja, może być pewnie tak, że granie 7mek Cie zupełnie nie urządza etc, tak czy inaczej gl
j/w, albo graj 3.50 za swoje, jesli faktycznie czujesz edge na 15$/30$ to przez 3.50 i 7 sie przebijesz w pare tygodni, jesli nie dni.
gl
btw dawałeś już jakiegoś stejka? - zastanawia mnie po prostu wpis w feedbacku... kolega się wpisał po kilku godzinach od założenia topicu?:>
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. bede gral narazie 7 bez stejka moze potem wrzuce wyniki z nich ktore zadowola ew inwestorow na wyzsze ... Do zobaczenia