Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
EDIT: oferta odwolana, $ rozeslane.
Witam,
feedback
wykresy do sprawdzenia sharkscope Kunioo.
Jest to moja trzecia oferta stakingowa na sng. Obie wczesniejsze zakonczone profitem. Oferta bardzo podobna do ostatniej.
Wystawiam staka poniewaz ostatnio troche poszalalem i roll uszczuplal.
Zasady:
Spoiler
1. Paczka kosztuje 1700$.
2. Staking konczy sie w momencie osiagniecia 8k SNG lub koniec sierpnia (nie mniej niz 5k).
3. BRM:
- hyper turbo: przy osiagnieciu 200 BI wchodze wyzej, przy spadku do 130 BI nizej, zaczynam od mixowania 3,5$ i selekcji 7$.
-NOWOSC! Bede gral rowniez turbo 9 man, 150BI wchodze wyzej, 100BI schodze nizej.
BRM jest orientacyjny i glownie bedzie dopasowany do poziomu gier i mojego skilla. Jednak na pewno nie bedzie bardziej agresywny niz tu napisany.
4. Podzial zyskow:
Jako, ze bardzo mozliwym jest iz wezme coaching u naprawde dobrego gracza oraz zwiekszam ilosc rozegranych sng, profitem dzielimy sie nastepujaco.
Przy proficie ponizej 1k$ zostaje 46/54.
1k$-2,5$ 52/48 na moja korzysc.
2,5k$< 57/43 dla mnie.
Do profitu wliczony rakeback. 15$ za 1k fpp plus gotowka z BOP i stellar.
5. Staking zawiera w sobie tylko gry na 9 man turbo i hyper turbo, oraz mini paczke na MM. Wszelkie inne gry sa poza stakingiem, grane z wlasnej kieszeni.
6. Jako, ze dobra gamblerka nie jest zla w cenie paczki zawarte są 2 wejściówki do MM:event 97 oraz 98 na kwote 33$.
7. Railing prowadzony na biezaco tak jak ostatnio.
8. Grac rozpoczynam zaraz po wystawieniu oferty, gdyz wykupuje 30% i wierze w to, ze stali inwestorzy szybko dosla reszte.
9. Wplaty tylko na P* nick: Kunioo
10. CUT dla MM 25/75. W przypadku FT 35/65. Moze beda deepy jak podczas scoopow
Cegiełki:
20% - 340$
10% - 170$
5%- 85$
Inwestorzy(Pierwszenstwo maja inwestorzy stali, ktorzy wczesniej zaklepali udzialy(chronologicznie)):
Ja - 30% :sdrink
DonFrye89 - 20% :sdrink
animus05 - 15% :sdrink
NumberOne1 - 35%
zaplacone - :sdrink
Pozdrawiam,
Kunioo