Przejdź do forum
9.11 Sesja MTT 32 t...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

9.11 Sesja MTT 32 turnieje. SOLD

26 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
827 Wyświetlenia
Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

11$ Turbo

Spoiler

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $300(BB) Poker Stars
SB ($7,225)
BB ($9,650)
UTG ($2,950)
Hero ($4,654)
UTG+2 ($1,900)
MP1 ($2,575)
MP2 ($1,921)
CO ($4,205)
BTN ($4,300)

Dealt to Hero A♣ A♦

fold, Hero raises to $619, fold, fold, MP2 raises to $1,896 (AI), fold, fold, SB calls $1,746, fold, Hero raises to $4,629 (AI), SB calls $2,733

FLOP ($11,679) 2♣ 7♦ 4♥

TURN ($11,679) 2♣ 7♦ 4♥ Q♦

RIVER ($11,679) 2♣ 7♦ 4♥ Q♦ Q♠

MP2 shows K♣ J♦
(Pre 11%, Flop 0.0%, Turn 0.0%)

SB shows 7♥ 7♠
(Pre 21%, Flop 89.3%, Turn 95.2%)

Hero shows A♣ A♦
(Pre 68%, Flop 10.7%, Turn 4.8%)

SB wins $11,679

Sorry guys, naprawdę nic nie byłem w stanie zrobić w tej sesji

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

spoko jeszcze jest main event :P

dawaj jakieś podsumowanie :P

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

Rozliczenie

Spoiler

Niefajnie to wygląda, ale co poradzić. Unlucky this time, oby następnym razem było lepiej.

Pozdrawiam i rozsyłam pieniądze.

Odpowiedz
Cytat
gryzzlie
Oldschool Grinder

Trochę mi się to nie podoba..
Nie masz nic do powiedzenia o turnieju za 11$ w którym zająłeś tylko 48 miejsce?

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

Już się tłumaczę.

O 2ej w nocy zerwało mi internet. Przez ponad pół godziny próbowałem na różne sposoby się podłączyć do sieci. Nie posiadam niestety blueconnect'a, stąd taka sytuacja. Szkoda i to bardzo bo stack był do gry ~18bb. Rownocześnie miałem też FT w 2,5$ 180os które sobie odpaliłem przy okazji sesji. Nie mam nikogo znajomego kto o 2ej w nocy by grał za mnie poza tym raczej nie widzę opcji dopuszczenia kogoś do gry na moim koncie. Jeżeli ktokolwiek z inwestorów ma jakiś pomysł zadośćuczynienia, z chęcią wysłucham.

Odpowiedz
Cytat
gryzzlie
Oldschool Grinder

Napisane przez Kaczmarol

Już się tłumaczę.

O 2ej w nocy zerwało mi internet. Przez ponad pół godziny próbowałem na różne sposoby się podłączyć do sieci. Nie posiadam niestety blueconnect'a, stąd taka sytuacja. Szkoda i to bardzo bo stack był do gry ~18bb. Rownocześnie miałem też FT w 2,5$ 180os które sobie odpaliłem przy okazji sesji. Nie mam nikogo znajomego kto o 2ej w nocy by grał za mnie poza tym raczej nie widzę opcji dopuszczenia kogoś do gry na moim koncie. Jeżeli ktokolwiek z inwestorów ma jakiś pomysł zadośćuczynienia, z chęcią wysłucham.

No szkoda trochę ale trudno..
Nie chcę nic za to, chciałem po prostu żebyś o tym napisał i mam nadzieję, że się to nie powtórzy.
pzdr

Odpowiedz
Cytat