Przejdź do forum
6.02 piątek - 27 MT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

6.02 piątek - 27 MTT's - SLABAR [SOLD]

44 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,765 Wyświetlenia
gofermarcin
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. do odesłania i do następnego!

Odpowiedz
Cytat
slabar Autor wątku
slabar
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
do tego momentu $ rozesłane. idę spać. dzięki

Odpowiedz
Cytat
EDEK437
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

odeślij mi, a ja wyślę całość za dzisiaj

Odpowiedz
Cytat
slabar Autor wątku
slabar
PokerStrategist

ok. piątek rozliczony, jakby się coś nie zgadzało pisać, sprawdzę. Powinno być ok. Dzięki, zapraszam next time.

Odpowiedz
Cytat