Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
To wykresy z mojej gry sng mtt:

Witam Was serdecznie.
Dzisiaj chciałem wystawić ofertę na niedzielną sesję MTT + SNG MTT 45os. Za namową TimotheeS`a zwiększyłem ilość rozgrywanych turniejów przez co oferta powinna być bardziej atrakcyjna
Chciałem sprzedać 90% sesji z zatrzymaniem 15% z zysku czyli :
Rozpiszę wszystkie rezerwacje tak, żeby wyszło 100% (czyli uwzględniam także swoje 10%). Jeżeli wygrane przekroczą sumę wpisowego, zatrzymuję 15% z kwoty ponad wpisowe, a resztę rozdzielam pomiędzy inwestorów zgodnie z zakupionym wkładem. Jeżeli natomiast wygrane nie przekroczą wpisowego to nie odejmuję żadnych 15%, tylko rozdzielam wygrane według procentowego wkładu (nie uwzględniając siebie).
Jeżeli coś jest niejasne – chętnie wytłumaczę.
Poniżej spis turniejów – NIEDZIELA 06.11.2011r.:

Całkowity koszt, tj. 100 % udziałów : 290 $
Paczki (min. 5%) :
14,5$ = 5%
29$ = 10%
58$ = 20%
261$ = 90%
Akceptuję przelewy tylko na PS, nick : konsad1
Zarezerwowane [65/100]:
Konsad1 : 10% - Zapłacone
Arianik : 5% - Zapłacone
Mattck : 10%
Babel92 : 10% - Zapłacone
k4m13n : 10% - Zapłacone
PLxxx : 20% - Zapłacone
W razie sprzedania większej ilości cegieł niż przewidywana w puli, co może wynikać z błędów w podliczeniu, nastąpi zwrot wkładu niezależnie od wyniku stejkingu i momentu wykrycia błędu.