Przejdź do forum
4ty longterm ze Str...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

4ty longterm ze Struśkiem!

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
393 Wyświetlenia
strusiek22

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback- https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=349117
wykres:
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/strusiek22

Witam, wystawiam 4 longterm.

Stake wystawiam na 1k MTT.
Przy braku profitu po 1k MTT gramy po 250MTT, aż do wyjścia na +, deadline 2k MTT.
Rozegranie tej ilosci zajmie mi maksymalnie 45 dni(1k).
Będe grać minimum 4 sesje w tygodniu z wyłączeniem świąt.
Sprzedaje 90% udzialow.
W ramach stake bede grać:
non turbo 1-33$ (w niedziele gram 3-4 satelity do sm za max 30$, w razie wygrania satelity gram sm, b55, WS )
turbo 1-27$+h33+saturday speedway
Rebuy do 11$ natomiast turnieje 11+r jako 1r1a bez actionhour.
Przy proficie min. +2k gram niedziele sm h44 h55 b55
+5k kickoff b109
+10k swu h75
Abi sesji w granicach 14$.
Rakeback zostaje dla mnie, turnieje darmowe oraz za fpp nie wchodzą w skład stejka.
Nie gram żadnych gier za $ poza stejkingiem.
Zobowiązuje się do podsumowania każdego dnia gry. Każdego podsumowania dokonywać będę w moim wątku railingowym- https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=35933 1" rel="nofollow ugc" target="_blank"> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=359331 będę pisać ilość mtt stan rolla, ciekawsze wyniki i czasami krótkie podsumowanie gry, oraz będę odpowiadać na wszystkie pytania.
Pieniądze zostaną odesłane do inwestorów po zakończeniu stackingu, w czasie nie dłuższym niż 48h (Wyjątkiem jest przekroczenie limitu transferów).
Rozliczenie całkowite nastąpi po zakończeniu oferty. Oczywiście w razie pozytywnych rezultatów dopuszczam możliwość rozliczeń częściowych w trakcie trwania oferty.
Podzial profitu stały 50/50
Roll startowy 5k

Cegielki:
50%- 2500$
25%- 1250$
10%- 500$
5%- 250$

Inwestorzy:

Krobb 35% 1750$ _thumbsup:
Tomziom 30% 1500$ _thumbsup:
Innocent 5% 250$ _thumbsup:
Czowel 10% 500$ _thumbsup:
Ja 10% 500$ _thumbsup:
Lukich1908 10% 500$ _thumbsup:

lista rezerwowa:
Animus05 10%
AABurzaAA 20%

Proszę o potwierdzanie i wpłaty pozostałych osób.
Jeszcze odpoczywam parę dni od gry, także zaczniemy za kilka dni.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
czowel

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wpłacone, powo :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Potwierdzam i czekam.

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA

Jak animus potwierdza to ja już nie mam na co czekać, do następnego i GL :fdrink

Odpowiedz
Cytat
lukich1908

poszło, gl

Odpowiedz
Cytat