Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Czesc,
Wystawiam swoja trzecią ofertę. Po ostatniej fatalnej niedzieli (najgorsza sesja ever) licze na przełamanie. Gra wygląda dobrze, niestety wariancja nie jest po mojej stronie. W stosunku do ostatniej oferty dorzucilem 10 turkow turbo o relatywnie niskim wpisowym (w tym kilka hyper za 5,1) aby zmniejszyc variance i zmaksymalizowac szanse na zamkniecie sesji na +.
W pokera gram od 4 lat, od roku jestem zawodowym graczem MTT. Moje wyniki online zamieszczam ponizej. Na swoim koncie mam tez kilka ciekawych wynikow live jeszcze z czasow gdy poker byl u nas legalny (1. miejsce pokerstars strefa live, 2. miejsce USOP Krakow, 5. miejsce USOP Praga). Regularnie jezdze tez na turnieje za granica (m.in. UKIPT, Chilli Poker deepstack).
Wykresy:

W TABELCE Z ROZKLADEM JEST MALY BLAD, TURNIEJ 7,5 TURBO O 23:00 JEST PODWOJNIE. ZAMIAST NIEGO ZAGRAM 2R SPEED NA PARTY
Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 20% profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 20% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów,jesli ROI przekroczy 1000% zachowuje 30% od profitu
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 95% udziałów do 20.5.2012 do godziny 15.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars (benchmarking) ,Party (Sakalthor) ,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 5%
- prosze o wpłaty równolegle z deklaracją o chęci kupna udziałów, w razie gdyby stake nie doszedł do skutku, niezwłocznie odsyłam $.
Rezerwacje 100/100
Bench 10% X
Poza forum 20% X
pokerinpoland 20% X
n4kai 15% X
osik888 5% X
BleakAmaranth 5%
homeboy 5% X
mattck 10%X
przemek 5% X
TimotheeS 5% X