Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siema
oferta na p* obejmująca 4 sesje micro/low prawie same non turbo + kilka micro turbosów z największym value i największymi pulami
wyniki
co jeszcze do wyników to napewno sharkscope nie skonwertował mi kilku wyników na pszemku, będzie to ok 4k$+
oferta
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Co do profitu, jeżeli profit będzie mniejszy niż 1k$ nie pobieram od niego żadnych dodatkowych procentów, wszystko rozliczamy wg udziałów, w przypadku osiągnięcia profitu over 1k$, pobieram 20%
Zasady stackingu:
1. sprzedaję 70% udziałów, sam biore 30%
2. kasa jak dam znać, wpłaty na P* na Dejmen/FCB
3. decyduje kolejność zgłoszeń
4. kasa z powrotem do końca nast dnia po sesji
5. przy proficie mniejszym niż 1k$ nie pobieram profitu, przy proficie większym niż 1k$ biore 20% od profitu
6. oczywiście wszystkie niewykorzystane rebaye idą do profitu
7. minimalna cegła 2%
8. będę prowadził railing w tym wątku lub w osobno utworzonym w dziale railing, tak żeby wszyscy mogli w miare na bieżąco monitorować gre
std schedule kosztuje ok 500$ (zawsze niewykorzsytam jakichś rebajow) zatem zrobimy stejk na równe 2k$ żeby łatwiej było liczyć
gram 3 sesje w tygodniu + ostatnia w niedziele, w poniedziałek po ostatniej sesji rozliczenie
2% - 40$
5% - 100$
10% 200$
ZAPRASZAM
Inwestorzy:
ja 40%
rebus 10%
GibkiJoe 10%
ksiadz87 10%
rakietman 5%
sudokumistrz 10%
asiarat 5%