Przejdź do forum
31.03 max value ! (...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

31.03 max value ! ( sold )

63 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
3,959 Wyświetlenia
asiarat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

nie dostalem zwrotu, pisalem gg i skajp ale cisza :f_ugly: ?

Odpowiedz
Cytat
pokerface1719 Autor wątku
pokerface1719

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dziwne,mozliwe ze twoje pieniadze dostal wlasnie szahaj :P dzisiaj bede na ps i dosle :)

Odpowiedz
Cytat
Szahaj

Napisane przez pokerface1719

Napisane przez Szahaj

Ok pójdzie wieczorem, póki co nie mam dostępu do serwisu. Pozdrawiam

thx i sorki za zamieszanie, poprostu odsyłałem wg histori PS po tym kto wpłacił a nie zauważyłem że ja Toebie odesłałem wpłatę i byłeś na rezerwie, i jeszcze raz dzięki za uczciwe podejście do sprawy :sdrink

Spoko :) teraz poszło dopiero na ps. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat