Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam. Wystawiam ofertę na trzy dni. Do Sprzedania 90% Udziałów
1. Gram jak sprzedam całość udziałów.
2. Wpłaty starsy (gollob_unia).
3. Zachowuję 15% ewentualnego profitu.co oznacza, że w razie nie osiągnięcia profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
4. Wpłaty proszę dokonać od razu po zadeklarowaniu zakupu.
5. Jeżeli wynikną jakiekolwiek kwestie nie uwzględnione przeze mnie tutaj, będę starał się takowe rozstrzygnąć mając przede wszystkim na względzie dobro inwestorów.
6. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.
Poniżej załączam screeny z SharkScopa. Profit tamten zdobyłem grając Rusha SNG na FTP. Moją pasją są turnieje MTT. Niestety z racji czarnego piątku straciłem całego rolla jakim dysponowałem. Od tamtej pory poszedłem do normalnej pracy kończąc studia lecz nie pozwala mi ona na granie innych turniejów niż jakieś drobne BI typu <3$.CO do gry LIVE udało mi się wygrać jeden wyjazd z Paradise na EPT w tamtym roku w Madrycie, niestety odpadłem po 8 godzinach gry pierwszego dnia.. Jest to moja pierwsza oferta, którą wystawiam. Jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 15% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów.
W razie pytań pisać śmiało