Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
FIDBAK
feedback jociasija
Witam, to moja 1 oferta. Chciałbym wystawić stacking na 2k sng 180 man + mtt turbo.
W praktyce byłoby to jakies 1900 180tek i 100 turbków, którymi uzupełniałbym sesje.
Sng z przedziału 8$-35$ z czego 35tki to oczywiście jakiś drobny procent wszystkich sitków.
Mtt turbo od 5$ do 33$ z czego nawet nie wiem czy jakieś w tej górnej wartości bym grał, ale lepiej podać za wysoko niż później w razie w pytać czy można to odpalić jeszcze itp.
W praktyce byłyby to głównie turnieje typu Hot 11 / 16,5 , 5.40 turbo KO i 5$ HT, ale jak pisze, MTT to mały procent całości. + co niedziele SundayStorm
180man po ogarnieciu jak to sie gra itp, najbardziej recent:

MTT:

Chciałbym sprzedać 100% czyli powiedzmy 4k $ .
W moim interesie jest zagrać to jak najszybciej, jak najmniej wariancyjnie itp. Szacowany czas rozegrania tego stackingu byłoby to ~1 miesiąc.
50% total profitu moje, rakeback dla mnie, bo nie chce mi się bawić w jakieś granie satek, później sprzedawanie $ itp, ale w razie braku profitu oczywiście całość RB pokrywa straty inwestorów.
Mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłem zapraszam do inwestowania:)
cegiełki:
minimalna 2,5% (100$), tylko wielokrotności tego
REZERWACJE:
ultraplazmator - 2,5% [PAID]
askinson - 2,5% [PAID]
MikeWrclv - 10% [PAID]
Sotartu - 5% [PAID]
sz3sz - 10% [PAID]
jerryfci - 10% [PAID]
ArcadiusK -2,5% [PAID]
Bezimienny90 - 2,5% [PAID]
pokerface1719 - 25% [PAID]