Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich.
Na poczatek cos o sobie:
W pokera zaczalem grac jakies 4 lata temu. Wtedy byla to glownie rozrywka w grze na zywo ze znajomymi i trwała kilka miesięcy. Pózniej był czas na pierwsze kroki w internecie...na microstawkach w turniejach sit and go. Całkiem nieźle mi szło...jednak tylko do czasu, gdy trafiłem na mega downswing, który sprawił, że zniechęciłem sie do pokera do granic możliwosci (sharkscope-CichyGrzmot (pokerstars)). Było tak, ponieważ z oczywistych względów brakowało mi doświadczenia. Nie rozumiałem, że taki okres niepowodzeń, to w pokerze normalna sprawa i nikt nic na to nie poradzi. Zaprzestałem więc gry tego typu i znowu podchodziłem do pokera tylko jak do rozrywki. Przez 2 kolejne lata sporo jednak czytałem, oglądałem filmiki instruktarzowe z cardrunners, patrzyłem na gre doświadczonego znajomego i chcąc, nie chcąc uczyłem sie holdema :). W czerwcu ubiegłego roku postanowiłem wpłacić swój pierwszy depozyt. 600$, którymi grindowałem 6-maxy na NL10 i NL25. Niestety trafiając na starcie na dowsing i przegrywając 200/300$ przeżyłem kolejne rozczarowanie i załamanie. Nie włączyłem pokerstarsa aż do września...Wtedy to spróbowałem gry HU. Wiem, że grając z BR300$ na NL50 to nie jest poprawne zarządzanie bankrollem, ale miałem na to olbrzymią ochote :D... Jak dobre jednak było to posunięcie niech świadczą poniższe wykresy, które zaraz wkleje. HU stały się jedyną odmianą jaką preferuje. Gram je od owego września bezustannie i nie mam zamiaru tego zmieniać póki co. Poker, to mój sposób na życie, jedyne źródło utrzymania. Bezustannie sie go ucze, staram sie poprawiać swoją gre, wyciągać wnioski z przegranych sesji. Na PokerStrategy jest to chyba mój pierwszy post, pomimo tego, ze przeglądam te strone (jak i inne z tej tematyki) regularnie i mam nadzieje,że brak mojego czynnego udziału w społeczności nikogo nie zniechęci.
Screeny:
NL50

NL100

NL200

Stats

Moja propozycja:
Zainteresowanych prosze o udostępnienie 25BI na NL200. Zyski z samej gry dzielimy 50/50, nie dziele sie natomiast rakebackiem. Liczba rąk, jaką mam zamiar zagrać, to 30k. Możliwość zerwania umowy w każdej chwili, przez obie ze stron. Raporty o wynikach jestem skłonny przesyłać na każde żądanie w czasie nie dłuższym niż 24h. Udostępniam hasło do pokerromu(pokerstars) oraz zdjęcie dowodu.
Zaznaczam jednak, że w czasie wyrabiania limitu 30k rozdań będe grał swoją częścią BR na stawkach i rodzajach gier takich, jakie mi odpowiadają (zapewne bedą to tylko NL50, NL100 HU).
Moje powody złożenia powyższej oferty:
Jak spora część graczy w czarną środe straciłem większą część BR. Nie jestem więc w stanie wskoczyć na NL200 za własne środki. Poza tym, zważywszy na fakt, że poker to moje jedyne źródło utrzymania, część BR jestem zmuszony wypłacać co jakiś czas. NL200 traktuje jednak jako mój obecny cel i wierze,że mam umiejętności pozwalające mi na regularne osiąganie zysków na tym limicie.
Moje nicki na platformach to :
pokerstars: CichyGrzmot
fulltilt: CichyGrzmot
partypoker: BoobnooB
Edit: Nie wiem dlaczego nie wyświetla screenów. Prosze moderatora o pomoc. Pozdrawiam.
Edit2: Feedback-CichyGrzmot - feedback