Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
witam ,
tak jak wcześniej wystawiam również ofertę na Party Poker (i 1 turniej na stars) gdzie osiągnęliśmy niezły profit:)
link do oferty poprzedniej:Party
dlaczego zdecydowałem się dodać party poker i -mały field słabi gracze niskie wpisowe.
jeśli chodzi o ilość spokojnie dam rade grywałem sesje już na 40stołów etc i mam odpowiedni sprzęt
serdecznie zapraszam
Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 20%!!! profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 20% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 90% udziałów do 20.11.2011 do godziny 14.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i Party Poker na nick matt86ck(wyjątki dla mb,ale mam w PLN )
-minimalna cegła to 2%
oto oferta i dostępne cegiełki:

rezerwacje:[100/100]
coorchuck -20%zaplacone
babel-4% zaplacone
martinez92pl -5%zaplacone
GoodFake -2%zaplacone
batoon-5%zaplacone
mouse91-2%zaplacone
Mastermixus -2%zaplacone
manstisss-7%zaplacone
nowy-10%-zaplacone