Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.Nazywam sie Karol. W pokera gram jakieś 3 lata, moją najwiekszą wygraną było ponad 5k i zaliczyłem też kilka 4-cyfrówek, lecz wtedy myślałem że jestem niewiadomo jak dobry i nie przestrzegałem BRM i przy rollu 3k grałek turki za 50+ albo hu za 100-200$ i sie storbiłem.Ogólnie uważam że reprezentuje lepszy poziom niż bardzo wielu graczy. Teraz staram sie odbudować rolla przynajmniej do 1k żebym mógł grać micro mtt za swoje . Wklejam oferte turniejową którą przygotowałem na starsy s ♠_biggrin:

1.Gram jak sprzedam min 90%
2.Pobieram 18% od profitu
3.W turniejach Rebuy wyznaje zasade max3r
4.Gram jak najlepiej potrafie
5.Wpłaty przyjmuje na P*(nick buuurrr1017) albo mb
6.Tworze osobny temat w dziale railing i pisze tam o każdym turnieju w którym zagram.
7.Po rozegraniu wszystkich turnieji w tym temacie wrzucam wyniki z każdego turnieju, żeby było to bardziej przejrzyste oraz uważam że lepsze dla inwestorów.
8.Profit/zwrot wysyłam w ciągu 24h.
Turnieje:

Wywalam z rozpiski 10,5 turbo heads up ponieważ nie czuje wystarczającego eadge w grze 1-1.
Łączna wartość wpisowego-160$+2,5$ w profit
Cegiełki-
5%-8$
10%-16
20%-32
itp
Udziały-
ja-30%
Aha i odrazu zaznaczam że jutrzejszy stejk gram na lapku czyli z hudem w postaci hm2.
ofc moge grać z join me, dla mnie to nawet lepiej.