Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam to moj pierwszy staking... Niestety przez downswing i potrzebne wyplaty musialem sie tutaj pojawic i prosic o stacking.
Grywam glownie 180tki i w mniejszym stopniu mtt.
Moje wyniki:

Chcialbym grac glownie 180tki 3$+rebuy i dorzucac do tego 180tki 15$ oraz male mtt.
Wydaje mi sie ze roll 3000$ byl by bezpieczny. Gral bym glownie rebuye i dorzucal na poczatku kilka 15stek i jakies mtt. Gdy bankroll pozwoli staral bym sie odpalac wieksza ilosc 15stek.
Dziennie staram sie zagrac okolo 70 turniejow.
Zasady stackingu:
- 1
Gram 2000 turniejow tj. glownie 180tki plus kilka mtt na sensje. Potrzebuje na to miesiac lub poltora.
- 2
Po kazdym dniu bede wrzucal wyniki.
- 3
Profit dzielimy w stosunku 50:50 (rakeback dla iwestora, na koniec gram satki do storma)
- 4
Wszystkie przelewy przez P* Nick na starsach qolcz. Przelewy prosze robic dopiero jak beda sprzedane wszsytkie udzialy.
- 5
W przypadku innego nicka tutaj na forum niż na P* proszę o podawanie mi takiej informacji
- 6
Minimalna cegła to 1%
- 7
Zastrzegam sobie prawo do inwestowania w samego siebie w tym stackingu
- 8
W przypadku braku profitu wygrane pieniądze wracają w pierwszej kolejności do inwestorów, w/g % ich udziału(jestem dobrej mysli ze do takiego czegos nie dojdzie :))
- 9
Cegły:
1% - 30$
5% - 150$
10% - 300$
20% - 600$
25% - 750$
50% - 1500$
100% - 3000$
Zapraszam
Paszczi01 - zaplacone
Grekzorba - zaplacone