Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej!
Kolejna oferta sng, poprzednia niestety zakonczyla sie niepowodzeniem (nie zdolalam odrobic sporego swinga w przeciagu 1.5k sng)
Mam nadzieje, ze teraz bedzie o wiele lepiej, gra napewno ulegla sporej poprawie.
Proponowane zasady:
1. Gram minimum 3k 180man Turbo 2.5$ na starsach z dead line 16 III 2012, rozliczenie nastepuje po rozegraniu kazdego 1k gier (w przypadku uzyskania profitu odsylam zysk inwestorom, startujac po kazdym etapie z 300BI).
Przyjmuje tak odlegly deadline, gdyz od stycznia Hiszpanom oraz prawdopodobnie graczom z kilku innych krajow zostanie odebrana mozliwosc gry na pokerstars, wiec traffic moze nieznacznie spasc. Mimo to mam nadzieje ugrac 3k sitkow przed koncem lutego.
W przypadku drastycznego spadku graczy na 180-man sesje bede uzupelniala 45-os Turbo za 1.5$ lub 3.5$, w zaleznosci od stanu rolla.
2. Po kazdym okresie rozliczeniowym (co 1k gier) cala czesc profitu, ktora nalezy do mnie, zostaje przeznaczona na wykup czesci udzialow od wszystkich inwestorow.
Przyklad:
Spoiler
dla uproszczenia przyjmuje, ze jest tylko dwoch inwestorow, po 50% kazdy. zaczynam z 625$, po 1k koncze z 875$, profit to 250$. Rozylam inwestorom 125$ wg udzialow (po 62.5$), moja czesc profitu automatycznie wykupuje czesc udzialow osob stackujacych.
Wiec po pierwszym okresie w powyzszym przypadku odsylam rowniez swoje 125$, przejmujac 20% udzialow inwestorow:
Poczatek stackingu:
Inwestor X 50% (312.5$)
Inwestor Y 50% (312.5$)
Po 1k gier:
Ja 20% (125$)
Inwestor X 40%(250$)
Inwestor Y 40% (250$)
3. Kwota stackingu 750$ (300BI)
4.Profit oraz RB dzielimy w stosunku 50:50 (na koniec gram satki do storma, zeby nie bylo watpliwosci odpale na ten czas joinme).
5. Na okres stackingu przenosze wlasne srodki ze starsow, by uniknac niepotrzebnych nieporozumien. Screeny z grafami, stanem cashiera oraz historia tranzakcji przesylam regularnie do inwestorow na priv, dodatkowo czestsze podsumowania bede wrzucala na blogu a nie w tym watku (na wypadek, gdyby ktorys ze stackerow utracil status w czasie trwania umowy I nie mial dostepu do tego tematu).
Udzialy ba chwile obecna:
Ja 11% (82.5$)
Trzcinek 27% (202.5$-13.2$=189.3$ )
Sotartu 47% zaplacone
eLTech 15% zaplacone
SOLD
Dzieki