Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siemka,
wracam bo zawirowaniach za które jeszcze raz przepraszam. forma jest także zachęcam.
nie pobieram z góry żadnego Mu tylko z profitu sesji.za tydzień ulegnie troszkę zmianą gdyż ogarnę jak wygląda teraz party poker.
feedback
oto oferta:

Warunki:
-sprzedaję max 60% udziałów
-zachowuję 20%<5k profit,23%-5-25k profit 26% 25k> profit!!!profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 20,23,26% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 50% udziałów do 17.2.2013 do godziny 16.30
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i ftp na nick matt86ck,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 3%
-wraz z rezerwacja proszę o wpłatę,gdyby oferta nie doszła do skutku od razu odsyłam
-kickoff grany z late reg ,sunday rebuy jako frezz
rezerwacje:[82/100]
matt-40%
tallon-5%ok
domaz-5%ok
mrfa-5%ok
remismk-3%ok
krobb-3%ok
pakus-3%ok
tomekgchm-3%ok
kfas-3%ok
pastorek-3%ok