Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Poszukuję osób chcących mnie stakować w grach micro & low mtt na platformie PokerStars (mój nick: esakyu).
Dotychczasowe rezultaty
Aktualne dane z TopShark:
Spoiler

Wykres z Top Shark:
Spoiler

Oferta
Oferuję rozegranie 27 MTTs, wśród nich same duże pule :).
Tabela jednodniowa:

W przypadku turniejów REBUY nie biorę kolejnego rebuya jeśli nie da mi on min. 10BB (tak więc w przypadku wyzerowania stacka pod koniec fazy rebuy - nie gram dalej i odpadam).
Ilość kwot REBUY dałem trochę nad wyrost, więc z pewnością duża część nie zostanie zużyta podczas gry.
Zasady
- PROFIT = STAN_KOŃCOWY - STAN_POCZĄTKOWY
- Mam prawo do zachowania dla siebie 20% z łącznego profitu
- W przypadku braku profitu (ujemny profit) pieniądze pozostałe na koncie zostają zwrócone inwestorom a ja biorę dla siebie 0.00$ (ZERO)
- Niewykorzystane rebuye trafiają do puli i zostaną zwrócone pod koniec
- Płatności przyjmuję na PokerStars - esakyu (POLAND, avatar z dziadkiem)
- Jeżeli wyniknie sytuacja, która uniemożliwi mi rozegranie wszystkich turniejów - nieużyte pieniądze zwracam inwestorom
- Za sytuacje czysto losowe nie odpowiadam (zawał, śmierć, tornado itp.)
- Zobowiązuję się do uczciwego zarządzania otrzymanym kapitałem oraz przygotowaniem raportu z całego stakingu + pokazanie kluczowych rozdań z FT :fdrink.
Dodatkowo chciałbym dodać, że pieniądze z tej oferty nie będą przeznaczone na moje życie - jedzenie, dziwki czy koks ♠_biggrin:.
Kontakt: skype: saqq89
Cegiełki

Płatności przyjmuję na PokerStars - esakyu (POLAND, avatar z dziadkiem)
Zapraszam
Zapraszam do zakupów, może właśnie dziś jest szczęśliwy dzień ![]()
Inwestorzy
asiarat - 9,75% - wpłynęło
Deejay90 - 1,33% - wpłynęło
krzysiekmiszcz - 10% - wpłynęło
wlod4000 - 12% - wpłynęło
mira901- 3,33% - wpłynęło
OlszarR - 1,33% - wpłynęło
koval1990 - 5% - wpłynęło
Piotereczek - 10% - wpłynęło
esakyu - 47,26% - wpłynęło
+ Dodałem turnieje TURBO o które mnie proszono.
+ Jest to ostatni mój staking przez kolejne 7 dni nie będzie nic nowego
+ 8+R nie usunąłem bo widzę w nim potencjał (dziś zająłem 6 miejsce w 5+R... parę groszy wpadło z tego odpowiednika 8+R)
+ dodałem 0.5$ do całkowitej kwoty stakingu żeby były równe kwoty cegiełek