Przejdź do forum
10th Anniversary SM

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

10th Anniversary SM

27 Posty
26 Użytkownicy
0 Reakcje
2,939 Wyświetlenia
piecykowy

Witam :)
Nie gram zbyt dużo MTT (turnieje dla Supernovy+), ale często na Twoje treningi jak i Pyszałków uczęszczałem i wiem, że spokojnie dam radę :) Regularnie gram NL100FR
Wysłałem zaproszenie

Pozdrawiam !

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,
Obecnie gram MTT i od jakiegoś czasu także cash nl 50 fr, dzięki czemu moja gra postflop bardzo się poprawiła, co jest ważne w deepstackowym turnieju.
Jestem zainteresowany nie tylko stakingiem 100%, a także np. 50/50, ponieważ najprawdopodobniej i tak zagram w tym SM, chociaż jest to wbrew wszystkim zasadom BRM :) Jednak staking jest chyba najrozsądniejszym wyjściem, dlatego wysłałem zaproszenie.

Mój nick PS: Lukasz40i4

Pozdrawiam
Łukasz

Odpowiedz
Cytat
Grekzorba Autor wątku
Grekzorba

Dostaje bardzo duzo ofert i niestety nie jestem w stanie wszystkim odpisywac, utrudniejem jest rowniez to ze gram praktycznie kazdy side event na wpt co zajmuje mi mase czasu. Z kilkoma osoboami jestem juz dogadany i nadal mozna wyasylac oferty. Priorytetowo traktuje graczy mtt lub sng, ktorzy maja profit na miarodajnej probce. Ponadto przypominam aby wysylac mi wiadomosci prywatne ze swoim nickiem co ulatwia bardzo zycie

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Grekzorba

Dostaje bardzo duzo ofert i niestety nie jestem w stanie wszystkim odpisywac, utrudniejem jest rowniez to ze gram praktycznie kazdy side event na wpt co zajmuje mi mase czasu. Z kilkoma osoboami jestem juz dogadany i nadal mozna wyasylac oferty. Priorytetowo traktuje graczy mtt lub sng, ktorzy maja profit na miarodajnej probce. Ponadto przypominam aby wysylac mi wiadomosci prywatne ze swoim nickiem co ulatwia bardzo zycie

Zaakceptuj zaproszenia bo bez tego nie da rady wyslac wiadomosci ;)

Odpowiedz
Cytat
Scoti1986

Witaj.
Odbierz zaproszenie to się zgadamy.
Mój nick na większości roomów to ScotiS.

Odpowiedz
Cytat
arianik

arianikus na p*

jak jeszcze dasz radę to odezwij się proszę, najlepiej na skype

r.wronski

http://pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=arianikus&pnid=1&tt=sng

Odpowiedz
Cytat