Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

1000 sng 180os.

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
342 Wyświetlenia
johnybananas
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam.

Oto oferta długoterminowa na 1k sng 180os.

Oto moje wyniki na 180:

Tu na nicku kacperus gdy grałem na tate gdyz nie mialem 18 lat:

Tu już normalnie na johny_banan@:

na poczatku grałem dużo mtt i oto wykres z całej gry ( długi okres BE spowodowany granie HU HT ):

a Tu same 180 ktore gram od jakiegos czasu moze probka nie wielka bo 300 ale roi 45% do tego fajne roi na 180 no turbo.

Okej pora o zasadach coś powiedzieć:

Potrzebuję 1.5k na poczatku miksował bym 2.5 8 i 3r gdy wbiję do 2K gram 8 i 3.5r a gdy spadnę do 1k gram 2.5. ( czemu 8 skoro nie grałem? a) rozmawiałem z Wombatem i na prawdę dużo sie nie różnia. b) wiem że jestem w stanie tam wygrywac)

Gram maksymalnie 15 stółów

Maksymalny czas do konca roku

w przypadku dobrego runa za zgoda inwestorów można przerwać na mniejszej ilości niż 1k

podział 60/40 na korzyść inwestorów

aktualizacja co sesje

kontakt skype kbroniszewski_1

cegły:

100% 1500$
10% 150$
5% 75$

Rezerwacje:
David1992pl

feedback johnybananas

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
johnybananas Autor wątku
johnybananas
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

+1

Odpowiedz
Cytat
David1992pl
PokerStrategist

Sorki ale w tą ofertę nie zainwestuję gdyż brak funduszy na długoterminowee inwestycje:( Bardziej interesowała mnie oferta tych turbo turków niż sitków,gdy wystawisz jeszcze jedną ofertę taką jak wtedy to byłbym skłonny kupić:)

Odpowiedz
Cytat