Przejdź do forum
07.09 Sobota with B...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

07.09 Sobota with Besiunia sold

26 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
935 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

zamieniam 27 turbo knockout na 27 saturday eliminator, wieksze value i dorzucam saturday splash

Odpowiedz
Cytat
incasent
PokerStrategist

Napisane przez Besiunia
niedługo zaczynam, będę odblokowany

Nie mogę Cię znaleźć ...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez incasent

Napisane przez Besiunia
niedługo zaczynam, będę odblokowany

Nie mogę Cię znaleźć ...

sorry, zapomnialem sie odblokować, już powinno być ok

Odpowiedz
Cytat
dimateo01
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
go go Besiunia! smialo po szip xD

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

niestety bez rewelacji, duzo min cashy ale nic grubszego nei sialo, jutro podlicze, okolo 200$ zcashowane

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cashe, KO oraz niewykorzystane rebuye dały 204$, tj. 3.163% - 6.45$. Rozesłane, szkoda że nic nie siadło, pozdro

Odpowiedz
Cytat