Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jako że w czerwcu stracę złoto, wystawiam paczki z wyprzedzeniem.
Paczka na wtorek 02.06 wieczór:

Akutalne wyniki na P*
Spoiler

Odblokowany na trackerach.
Rules:
1. Zaczynam o 18:00.
2. Reszta turniejów grana w miarę możliwości od początku (włączając w to 2x- i 3x-Turbosy), chyba że stołów będzie za dużo . W miarę zwiększania się miejsca odpalam kolejne turnieje z late reg'a, z tym że turnieje turbo odpalam nie później niż 30 min od startu, regularne odpalam do max late reg'a.
3. Turnieje 2x-Turbo gram na podwójnym stacku, taki też robię rebuy, 3x-Turbo gram na 1 rebuy zawsze. Satelity 2x-Turbo gram na pojedynczym stacku, biorę podwójny rebuy, kiedy uznam za stosowne. W turniejach 1R1A biorę rebuy na początku, turnieje 2R1A staram się grać jako 1R1A, w razie spadnięcia poniżej pojedynczego stacka, biorę 2 rebuy, tak samo turnieje $x+R.
Zawsze biorę add-on'a.
4. Zwroty za nie zagrane turnieje, KO, oszczędzone rebuy'e, etc do profitu, nadmiarowe rebuy'e odliczam od profitu.
5. W razie wygrania seat'a do Big'a $55 turniej grany w ramach paczki.
6. Pobieram CUT:
- od profitu $270+ - 15%; (CUT pobierany dopiero, gdy profit przekroczy wartości paczki od całości profitu)
- od profitu $5K+ - 19%;
CUT pobierany w zależności od progu, np. przy proficie $6K, pobieram CUT $1140 (19%), do podziału zostaje $4860
7. Zastrzegam sobie prawo do nie zagrania niektórych turniejów, jak i zagrania na P* i innych softach za swoje $$$.
8. Zastrzegam sobie prawo do odwołania sesji przed startem.
9. Lista udziałowców w wątku poniżej.
10. Gram odblokowany, zapraszam do railowania.
11. Wpłaty na P* najpóźniej godzinę przed startem sesji, nick: slabar, rozliczenie max 24h po sesji, chyba że trzeba będzie zwiększać limity.
Zapraszam!