Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pawelj77 - feedback

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
255 Wyświetlenia
Pawelj77

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
krzysiekmiszcz

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Stejkowalem Pawla na turniej live, wszystko odbylo sie zgodnie z zaplanowana oferta w dodatku zakonczona profitem ;)
Rozliczenie natychmiastowe po odpadnieciu z turnieju.

Polecam na przyszlosc :fdrink

Odpowiedz
Cytat
pokerface1719

wszystko jak należy, polecam ;)

Odpowiedz
Cytat