Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Napisane przez Duzers
Na FTP mam bonus 200$ do wyrobienia. Muszę go aktywować do 3 grudnia. Pomyślałem, że może w związku z tym, że ten staking wygląda jak wygląda, może chcecie abym się przeniósł tam z rollem i go wyrabiał? Oczywiście bonus idzie do profitu w całości.
Nie wyliczyłem tylko czy korzystniejszy jest bonus na FTP czy FPP na PS? Obecnie na PS mam Bronza i 1666 FPP.
Pomyślcie i dajcie znać
Napisane przez JohnnyDramaPL
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
W sumie bez znaczenia czy przegrasz kasę na PS czy FTP.
I chyba wszystko jasne.. Nie dosc, ze pokerowy "bog", nie potrafacy pokonac NL10, to jeszcze troll.
Zanim w niego zainwestujecie ZMUSCIE GO do uaktualnienia bazy (oczywiscie pisze, ze mu padla, ale support pokerstars w takim przypadku jest w stanie oddzyskac znaczna czesc rak i przeslac uzytkownikowi, sama bylam w takiej sytuacji).
Z tego co pamietam na pokertexas, zanim Stanko zdarzyl sie zablokowac na PTR, ilosc kasy, ktora przegral byla jak na grane przez niego limity ogromna.
Wiec zanim ktokolwiek zdecyduje sie na stakowanie tego gracza niech kilka razy pomysli, bo szansa na profit, patrzac na podejscie do tematu, innych userow i wygorowanego ego, jest imo znikoma.
Wyzej napisales, ze wklejles kilka linkow ze statami. Nie ma ani jednego. Sa grafy bez ai ev. Na miejscu inwestorow z poprzedniego staking zarzadala bym calego HH.