Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zapraszam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Polecam, stejkowalem wielokrotnie, blyskaeicne i rzetelne rozliczenia zawsze z mysla o korzysci inwestorow, jesli chodzi o umiejetnosci absolutna czolowka, zwlaszcza w turbosach, kwestia czasu jest jakis big ship
Napisane przez kmpk90
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Polecam, stejkowalem wielokrotnie, blyskaeicne i rzetelne rozliczenia zawsze z mysla o korzysci inwestorow, jesli chodzi o umiejetnosci absolutna czolowka, zwlaszcza w turbosach, kwestia czasu jest jakis big ship
Napisane przez uczniak:
''Siema, mijają właśnie 3 miesiące od kiedy miałem przyjemność dołączyć do społeczności Pokerstrategy.com i stąd chciałbym rozpocząć swoją działalność jako wystawiającego oferty inauguracyjną paczką na sobotę.''
WTF?
Najwyrazniej chodzi o stejki ktore mialy miejsce poza pokerstrategia. Cos jest niejasne?
Juz nie, trenerze !