Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Norekk90

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
650 Wyświetlenia
Norekk90

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
insanepro

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Poproszono mnie bym zabrał głos. Nie chcę pełnić roli pośrednika/żyranta w tym czy jakimkolwiek innym stackingu więc nie wypowiadam się na temat samej oferty.Nie chce być źle zrozumiany, po prostu dogadujcie się sami, ja w stackingi się aktualnie nie bawię, jest to kompletnie poza obszarem moich zainteresowań. Natomiast jeśli chodzi o samego skilla to sweatowałem swojego czasu sporo z Norkiem i moim odczuciu posiada spokojnie umiejętności by niszczyć fishy z nl25. :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Nevrex

Stacking solidnie prowadzony, z profitem.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Nie polecam. Mega słaby kontakt, brak gry, brak updateów w railingu. Pieniądze odzyskane po sporych nerwach. Do tej pory nie napisał wyjaśnienia, mimo że obiecał (po raz kolejny) w ciągu jednego dnia (minęły już dwa tygodnie).
ODRADZAM

Odpowiedz
Cytat