Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

feedback - MWaler

3 Posty
14 Użytkownicy
162 Reakcje
2,547 Wyświetlenia
MWaler

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
ultrac

Cześć,

usunąłem cały spam i dyskusję niezwiązaną z tematem. Jeśli ktoś inwestował w MWalera śmiało może się wypowiadać. Prywatne sprawy załatwiajcie w innych miejscach - to jest wątek z feedbackiem stakingowym.

Poza tym proszę Was o zachowanie kultury i ograniczenie używania wulgaryzmów w rozmowach. Nie zachowujmy się jak ludzie komentujący polskie filmy na YouTube.

ultrac

Odpowiedz
Cytat
Ankhes

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Miałem przyjemność stakowania Walera i mogę tylko mówić w samych pozytywach. Staking zakończony profitem, kontakt i info na bierząco. Sam staking rozliczony błyskawicznie. Oby więcej tak uczciwych ludzi. Polecam ! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat