Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - Maciekmax

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
308 Wyświetlenia
Maciekmax

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do feedbacku ;)

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
pozdroANDpocwicz

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

dobry gracz, godny zaufania

Odpowiedz
Cytat
McBurak

znam jimmy'ego (maciekmaxa) dosc dobrze i moge potwierdzic, bardzo dobry gracz (i to nie tylko mtt), na pewno godny zaufania, dobra inwestycja.

Odpowiedz
Cytat