Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - kam88

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
299 Wyświetlenia
kam88

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam :)

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
OzzyM

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

W imieniu swoim i Grind Clubu potwierdzam uczciwość w prowadzeniu i rozliczaniu oferty - [Sold] 500x (2xShootout SM 7.25 HyperTurbo) Warto :) - kontakt bezproblemowy, szybki przelew po zakończeniu oferty, gra (zachowanie terminów i granych gier) zgodna z przedsatwioną ofertą.

Odpowiedz
Cytat

Solidny gracz wart polecenia, bardzo dobry kontakt i wzorowo prowadzony railing.

Odpowiedz
Cytat