Napisane przez zrobic6zer
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
HTAndrzej, można prosić o jakieś staty z ostatnich 1-2 lat?
Pozdrawiam,
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Co prawda nic w tej chwili nie sprzedaje, ale spoko, dawno się nie odblokowywałem, więc aż z ciekawości sprawdziłem.
Od początku 2015 to wygląda tak:

Na pierwszy rzut oka spory volume jak na kogoś kto nie gra mtt, do tego niskie abi i roi, ale wynika to z tego że moje nieliczne sesje skupione głównie wokół festiwali były bardzo spolaryzowane pod względem buyinów, turki $100-$10k (wygrałem satki do ostatnich mainów scoop/wcoop i żadnego nie scashowałem) były uzupełniane turbo satkami, drobnymi hotami i bigami, dlatego total roi tak różni się od average roi.
Poniżej turki $100+, łącznie z tymi mainami:

Wniosek jest prosty - torbiarz na reprezentatywnej próbce.
Spoiler
A tak na poważnie, to jest to oczywiście żadna próbka biorąc pod uwagę że te turki $100+ mają średni field ze 2k+ osób. Przez ostatnie 2 lata trochę nie szło domykanie na festiwalach:
TCOOP 2015 -> busto na 11 i 13
SCOOP 2015 -> busto na 14
WCOOP 2015 -> brak deepków, ale busto niecałą godzinę przed itm w mainie za $5k
TCOOP 2016 -> 13 miejsce
SCOOP 2016 -> brak większych deepków, jedno 34-te miejsce
WCOOP 2016 -> so far busto 22, 21, 72 i 26