Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback-hiszpano

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
318 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Tu przyjmuje konstruktywną krytykę jak i obiektywne dupowłastwo.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Bardzo uczciwie przeprowadzony stacking updaty zgodnie z założeniami + solidy profit nic tylko dalej stackować :fdrink

Odpowiedz
Cytat
hawu220

Zwykly zlodziej

Odpowiedz
Cytat