Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
od wielu dni nie daje znaku zycia
oszust, ktory szmaci sie za male kwoty jak uliczna dziwka z ta roznica ze dziwka przynajmniej robi co do niej nalezy
Zwykly zlodziej. Zycze Ci zeby ktos Cie kiedys wydymal na 100x tyle.
Spoiler

Szipne jakiegos majorsa i nie bede mial co robic z hasjem to Cie znajde.
A tak powaznie to tak koncza frajerzy.