Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Cichosza

4 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
701 Wyświetlenia
Cichosza

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Kargi1988

pierwszy staking i od razu ponad 3x krotny profit + szybka kaska jednym slowem polecam tego allegro... tfuu tego gracza :)

Odpowiedz
Cytat
maak0

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Gracz godny polecenia.

Odpowiedz
Cytat
grooby

serdecznie polecam!! regularny profit plus profesjonalne podejście do tematu.

Odpowiedz
Cytat