Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback baxx1989

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
494 Wyświetlenia
baxx1989

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam wszystkich :sdrink

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Maciekelo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Razem z baxx1989 wymienialiśmy się poglądami na temat różnych rozdań z nl50-100 i powiem że chłopak wie co robi. Spora wiedza i ogarnięcie pozwalają mu grać dochodowo na tych limitach. Serdecznie polecam i z pewnością każdy kto zainwestuje nie wyjdzie źle na stackingu :)

Odpowiedz
Cytat
hahaUnaab

Witam, swego czasu trenowałem użytkownika baxx1989 i wszelkie transakcje między nami przebiegały wzorowo. Na początku brał u mnie coaching na NL25, po kilku miesiącach coachowałem go już na NL100 więc widać tutaj ciągły progres.

Użytkownik rzetelny i uczciwy więc polecam :)

Odpowiedz
Cytat
Nek00

Dobry kontakt, rzetelnie prowadzony railing, przyzwoity profit.
Jak najbardziej polecam ;)

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejscie zarowno do organizacji stakingu jak i samej gry, polecam.

Odpowiedz
Cytat
Duzers

Super kontakt. Regularny i czytelny railing :) Cierpliwy nawet jak ktoś niechce odzyskać swojej kasy ;) Polecam Allegrowicza!

Odpowiedz
Cytat