Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SNG 18 man 3,5$

14 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
12.6 K Wyświetlenia

Witam serdecznie,

Z uwagi na brak doświadczenia w stakingu, chciałbym zapytać was co sądzicie o takiej ofercie?
Na co powinienem zwrócić uwagę tworząc oferty, w tej odmianie.

Budując potencjalną ofertę sugerowałem się istniejącymi na forum.

Staking na 300 sng 18 man Turbo za xxx$ na platformie PokerStars.

Warunki:
-300 sng 18 man Turbo3xxx$ na platformie PokerStars
-zbieram xxx$
-nie kończę przed czasem
-brak innych gier podczas stake

-pobieram:
20% przy proficie <xxx$
25% przy proficie >xxx$

// Ze względu na potencjalną ofertę stakingu zamazałem szczegółowe informacje, przypominam o regulaminie działu: Regulamin i zasady Staking Forum - Pomarancza

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi

Złoto + 3 miesiące na forum

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Uważasz, że nie potrzeba żadnych zmian?
sugerowałem się jedną z ofert, ale była ona na 9maxy

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Pewnie zaraz czujne mody usuną posta :) Spory bankroll jak na 3,5$ 18tki

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Też się nad tym zastanawiałem, uważasz że redukcja do 100 Bi jest sensowna?

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant

-głownie patrze na wyniki gracza. Oczywiście biorę pod uwage inne czynniki, ale jedynie jeżeli ten podstawowy jest spełniony - wygrywający gracz. Odpowiedz sobie na to pytanie, czy nim naprawdę jestes? Czy tak na prawdę szukasz kapitału żeby sie dopiero poduczyć?
-czym więcej turniejów tym oferta atraktycjniejsza. 300 to całkiem mało, zwlaszcza jeżeli to turbo (czym szybsze turnieje tym powinno ich byc wiecej).
-cięzko powiedzieć coś o Twoim podatku, nie znamy wyników. Widywałem oferty longtermowe wygrywających, ale mało doswiadczonych graczy które posiadając 10% CUT'a się nie sprzedawały.
Zastanów się czy na początku nie lepiej przyciągnąć inwestorów bardzo niskim cut'em żeby zbudowac sobie renomę.
-obecnie na forum było dużo "wałków" (oszustów), obawiam się że nowemu graczowi może byc ciężko zbudowac zaufanie ;(.

pozdro i GL

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Y.Elephant,

Dziękuję za analizę.

Z pewnością z biegiem czasu, i rosnącym doświadczeniem, każdy gracz, może upewnić się w przekonaniu lub rozczarować, jeśli chodzi o tendencję.

Co do ilości turniejów, wiem że mogę grać/rozegrać ich więcej ale na początku nie chciał bym przesadzić ale jak najbardziej nad tym aspektem się zastanowię.

Tak jak we wszystkim bez zadowolonego klienta, nie ma biznesu, więc i podatek może powinien ulec zmianie. Myślę że zbuduje większego rola i wezmę więcej procentów automatycznie co spowoduje większy zysk lub stratę

Odpowiedz
Cytat
andresix

W tym wątku masz linki do moich stakingów oraz wyniki -> też gram 18man turbo i wystawiałem na nie oferty :milord:

andresix 18manT

Pozdro i powodzenia :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok dzięki.

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Andresix,

z Twoich stake'ów wynika, że wystawiasz stake na 100 Bi nie na 150Bi zrobię podobnie

Odpowiedz
Cytat
andresix

Wszystko zależy od Ciebie i Twojej gry. Pamiętaj, ze nikt nie chce mrozić zbyt dużej ilości $. Wszystko zależy jakie swingi możesz mieć.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wydaje mi się że 100 Bi na stake przy Volume 500 i 60/40 dla inwestorów to dobry deal.

brakuje mi w sumie 125$ aby samemu wejść na 3,5

Odpowiedz
Cytat
andresix

Siema ;)

Harukas, powiedz mi skad jestes?

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cześć, wielkopolska.

Wysłałem Tobie zaproszenie do znajomych.

Odpowiedz
Cytat