Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Warszawa - Pokerchatka

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
996 Wyświetlenia
borderliner
PokerStrategist

Witam,

szukam współlokatora/ów do wynajęcia mieszkania od połowy września/października. Chciałbym aby koszt nie był wysoki, w okolicach 700 zł. Aktualnie została mi obrona pracy magisterskiej, ale swoją przyszłość chciałbym związać z pokerem, a opcja pokerchatki wydaję się być mega boostem do skilla. Gram cash SH. Obecnie jestem na nl10, dlatego nie zależy mi na wypasionym mieszkaniu, a na tym aby razem ostro przyłożyć się do analizy i nauki, żeby scrashować micro i midstakes.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt tutaj lub na priv.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć,
Odezwij się do mnie na PRIV (ja nie mogę), albo zostaw jakiś kontakt do siebie.

Odpowiedz
Cytat
borderliner Autor wątku
borderliner
PokerStrategist

odbierz zaproszenie

Odpowiedz
Cytat
KuroiYami
PokerStrategist

Siema,

generalnie też gram w poksa, ale obecnie nie cash.
Jakbyście szukali za te cenę - gdzieś żeby pod koniec września się wprowadzić na Ursynowie, to chętnie dołączę się do poszukiwań,

pozdro :D

Odpowiedz
Cytat
borderliner Autor wątku
borderliner
PokerStrategist

Co do lokalizacji to pasowałaby mi najlepiej wola/ochota , ale teraz nie jestem związany pracą/zajęciami z konkretnym miejscem więc mogę się dopasować do reszty. Na Ursynowie jeszcze nie mieszkałem :D

KuroiYami a co grasz?

Odpowiedz
Cytat
KuroiYami
PokerStrategist

Napisane przez borderliner
Co do lokalizacji to pasowałaby mi najlepiej wola/ochota , ale teraz nie jestem związany pracą/zajęciami z konkretnym miejscem więc mogę się dopasować do reszty. Na Ursynowie jeszcze nie mieszkałem :D

KuroiYami a co grasz?

spiny :) https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3586641#post3586641
A ja niestety jestem związany :)

Odpowiedz
Cytat